Baardnetjes

Het dragen van baardnetjes wordt gedaan uit oogpunt van hygiëne. Bij Proforto kun je deze handige netjes bestellen tegen een scherpe prijs. Je order wordt dezelfde dag nog uitgeleverd en heb je meestal de volgende werkdag in huis. Proforto staat als grootste online leverancier van bedrijfskleding en werkschoenen garant voor scherpe prijzen en uitstekende service.

Lees meer
1 resultaat

Draag een baardnetje voor optimaal hygiënisch werken

Een baardnetje of baardmasker draag je in de gezondheidszorg of in de voedselindustrie dan wel een andere sector waar hygiëne belangrijk is. Net zoals hoofdharen dwarrelen ook baardharen soms ongewenst rond. Het baardmasker van CMT dat je bij Proforto kunt bestellen heeft optimaal draagcomfort en zorgt er bovendien voor dat haren netjes worden opgevangen zodat niemand er last van heeft. Op deze manier hoef je je personeel niet te verzoeken hun baard af te scheren, wat vaak erg lastig is op te leggen omdat het immers een inbreuk is op de privacy.

Handige wegwerp baardnetjes

Het handige van de baardnetjes die je bij Proforto bestelt is dat ze voor eenmalig gebruik zijn. Uitwassen en hergebruiken is dus niet aan de orde. Je koopt ze in een grootverpakking zodat je er ook meteen voor lange tijd genoeg hebt. Je kunt naast een baardnetje ook wegwerp handschoenen dragen zodat je zeker weet dat er geen bacteriën of virussen worden verspreid. Dat geldt tweezijdig, jij kunt je omgeving niet besmetten en andersom. In steeds meer sectoren wordt extra belang gehecht aan goede hygiëne tijdens het werk.

Baardnetjes kopen voor een scherpe prijs

Koop je baardnetjes bij Proforto en je weet dat je altijd de scherpste prijs betaalt. Een tweede voordeel is dat je ook meteen andere beschermende artikelen kunt bestellen, zoals handschoenen van nitril of latex en zelfs wegwerp overalls. Wil je meer informatie over een product? Een berichtje naar de klantenservice van Proforto verstuur je eenvoudig via de online chat. Zo snel mogelijk krijg je een reactie van een medewerker.