Pilotenjassen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare pilotenjas en wil je kunnen kiezen op een breed aanbod met verschillende modellen en kleuren? Dan kijk je bij Proforto! Wij hebben tal van verschillende werkjassen, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding altijd optimaal is. In het overzicht hieronder vind je ons aanbod aan pilotenjassen zodat je direct kunt beginnen met vergelijken.

Lees meer

27 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

27 resultaten

Filter

Wat is een pilotenjas eigenlijk?

De term pilotenjas (ook vaak pilot jacket genoemd) komt van de kleding die de piloten in de Tweede Wereldoorlog droegen. Dit waren vaak ongevoerde, lichte jassen met mouwen tot de polsen en een onderkant die ongeveer op de broekriem aansloot. Tegenwoordig zijn er modellen die in deze categorie geschaard worden terwijl zij redelijk weinig met de originele jassen te maken hebben. Zo vind je in het aanbod op deze pagina ook gevoerde, waterafstotende jassen en jassen met extra stof waar de piloten dit destijds nooit gedragen zouden hebben. Aan de andere kant hoef jij met je werkjas waarschijnlijk geen vliegtuig te besturen.

Altijd een geschikte pilotenjas voor je personeel of je eigen kapstok

Met ons brede aanbod aan werkjassen kun je altijd een model en merk jas vinden dat precies past bij wat je zoekt. Zoek je jassen voor je personeel, houd dan vooral rekening met de voorkeuren van je personeel, zodat de jassen optimaal aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden die verricht moeten worden. Ben je op zoek naar een pilot jacket voor jezelf, dan kun je natuurlijk gewoon naar het overzicht gaan om daar de jas uit te kiezen die het beste past bij wat jij zoekt.

Het grootste assortiment pilotenjassen

Bij ons vind je pilotenjassen van Blåkläder, Mascot, Hydrowear en tal van andere gerenommeerde merken. Weet je al wat je ongeveer nodig hebt? Ga dan naar het filter om daar te selecteren wat jij zoekt, zoals een pilot jacket voor mannen of juist vrouwen, plus de gewenste merken of kleuren. De meeste jassen in ons aanbod kunnen daarnaast gepersonaliseerd worden in de vorm van een gedrukt of geborduurd logo, zodat iedereen kan zien voor welk bedrijf jouw personeel aan het werk is.

Wil je meer weten over een bepaalde jas in het aanbod op deze pagina? Klik dan op de afbeelding. Je komt dan op de productpagina met alle informatie, waaronder de beschikbare kleuren en de eigenschappen van de piloten werkjas zodat het maken van een keuze nog makkelijker wordt.

Koop vandaag jouw piloten werkjas bij Proforto!

Bij Proforto vind je alle werkkleding die je nodig hebt; van werkbroeken tot werkjassen en van veiligheidsschoenen tot persoonlijke bescherming van de hoogste kwaliteit. Uiteraard kun je ook rekenen op de beste service. Zo is retourneren altijd gratis en je kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder achteraf betalen. Bestel je daarnaast voor minstens € 50, dan betaal je niets voor de verzending!

Kun je de juiste jas niet vinden of wil je een groter aantal jassen bestellen voor je hele bedrijf? Neem dan vooral contact met ons op; we staan klaar om je persoonlijk verder te helpen.