chat

Fleece Truien

De fleece werktrui wordt vandaag de dag veel gedragen. Op steeds minder kantoren is het niet meer verplicht om jasje dasje te dragen en daarom kiezen ook steeds meer heren ervoor om een trui te dragen, al dan niet met een polo of overhemd eronder zodat het er toch nog net wat netter uitziet dan met een ondershirt. Waar je ook voor kiest, bij Proforto hebben we een ruim assortiment fleece werktruien, zowel voor dames als voor heren. Bij Proforto zijn snelle levering, scherpe prijzen en goede service net zo vanzelfsprekend als ons uitgebreide assortiment.

Lees meer

18 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

18 resultaten

Filter

Fleece werktrui in diverse kleuren

De reden waarom de fleece werktrui zo populair is, is dat deze leverbaar is in diverse kleuren. Dit is vooral ook handig als je de trui wilt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Zo kun je een kleur kiezen die goed contrasteert met de bedrijfskleuren. Zwart of wit doet het dan natuurlijk altijd goed, maar wie weet kies je wel liever voor rood, blauw of grijs. Alles is mogelijk en juist daarom is het assortiment van Proforto zo uniek. Je hebt hierbij alle vrijheid om precies die bedrijfskleding te kiezen die past bij jouw smaak en bedrijfsvoering.

De fleece werktrui voor een correct gekleed voorkomen

Als je de sfeer op de werkvloer graag informeel houdt dan is de fleece werktrui een uitkomst. Deze is gemakkelijk en comfortabel maar toch netjes. Als jij en of je personeel zo’n mooie trui draagt dan weet je zeker dat je goed voor de dag komt bij bezoekers en klanten. Ook bij het afleggen van bezoeken aan klanten, bijvoorbeeld voor service, reparatie of onderhoudswerkzaamheden komt de fleece werktrui prima van pas. Je kunt er gemakkelijk in bewegen en dus in alle vrijheid je werk doen.

Bestel mooie fleece werktruien tegen de scherpste prijs

Bij Proforto kun je kiezen uit een ruim assortiment fleece werktruien. We hebben ze van bekende merken zoals Fristads, Tricorp en Mascot. Je kunt je bestelling direct plaatsen en eventuele wensen voor bedrukken of borduren aangeven. Als je voor personalisatie kiest dan krijg je vooraf een proefdruk per e-mail. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt en geleverd. Informatie over de leverdatum vind je bij het product van je keuze. Heb je vragen? Stuur een bericht naar onze klantenservice en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.