chat

Harnassen

Een valbeveiliging harnas wordt gedragen door mensen die op hoogte werken of om een andere reden het risico lopen te vallen en daarbij mogelijk ernstig gewond te raken. Bij Proforto vind je veilige harnassen van topkwaliteit. Bestel in onze webshop en je hebt je order al de volgende werkdag in huis. Bevalt je aankoop toch niet? Dan kun je deze gratis retourneren. In alle gevallen kun je vertrouwen op onze uitstekende service.

Lees meer

20 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

20 resultaten

Filter

Draag een valbescherming harnas voor optimale bescherming

Een harnas als valbescherming lijkt misschien wat overdreven. Want jij valt toch niet van het dak van dat huis waar je aan het werk bent of van die steiger waar je op staat? Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Een val van een hoogte van twee meter kan al fataal aflopen als je verkeerd terechtkomt. En als je het wel overleeft kun je ernstig gewond raken. Daarom is het in veel sectoren verplicht om adequate valbescherming te gebruiken. Je kunt het harnas zonder hulp omdoen en bevestigen aan een vanglijn. Ook kun je een harnas gebruiken in combinatie met een valstopapparaat of veiligheidshaken. Deze vind je eveneens in onze webshop. De harnassen in ons assortiment zijn volledig verstelbaar en geschikt voor diverse posturen, zowel voor mannen als vrouwen.

Koop het beste valbescherming harnas bij Proforto

Als je een goed valbescherming harnas zoekt dan zit je goed bij Proforto. We hebben bekende merken voor je zoals AllRisk, Portwest en 3M. Allemaal met hun eigen specifieke kenmerken maar allemaal veilig en duurzaam. Je kunt contact opnemen met de klantenservice als je meer informatie wilt. Dit kan heel eenvoudig via de online chat. Eén van onze medewerkers helpt je graag bij het maken van je keuze. Controleer een harnas voor valbescherming altijd vooraf voordat je het gebruikt. Zo weet je zeker dat je jezelf goed kunt zekeren en de kans op een ongeval tot het minimum wordt beperkt. In onze webshop vind je behalve accessoires voor valbeveiliging ook een ruim assortiment veiligheidsschoenen en werkkleding voor tal van beroepsgroepen.