Overalls

De overalls van Proforto nemen een prominente plaats in onze webshop in. Dat is niet zo vreemd, overalls worden gedragen in talloze bedrijfstakken, zowel door mannen als vrouwen. Er is een grote verscheidenheid aan overalls, zowel qua materiaal waarvan ze zijn gemaakt als kleur en specifieke kenmerken. Bij Proforto kun je direct online een overall kopen. Je betaalt altijd een scherpe prijs en kunt bij niet tevreden gratis retourneren.

Lees meer

100 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

100 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

Welke soorten overalls zijn er?

Overalls zijn in een paar grotere groepen in te delen. De ‘gewone’ vaak blauwe overall wordt het meest gebruikt. Daarnaast hebben we speciale winteroveralls, meestal gedragen door mensen die in de winter buiten moeten werken. De schilder overall, doorgaans uitgevoerd in wit of soms in blauw, is ook zeer gewild. En dan zijn er nog speciale regenoveralls waarmee je ook bij minder goede weersomstandigheden buiten kunt werken. Is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent tijdens je werk? Dan kies je voor een high visible overall in een reflecterende kleur en met reflecterende banen.

Een overall met handige zakken

Als je aan het werk bent dan is het belangrijk dat je een overall draagt met voldoende zakken. Een speciale zak voor een duimstok, maar ook voor klein gereedschap en vandaag de dag ook je smartphone. Bij de productbeschrijving van de werkkleding overalls in ons assortiment lees je hoeveel zakken de overall van je keuze heeft zodat je kunt beoordelen of dat naar wens is. Ook de sluiting van de overall kan een keuze zijn waar je goed over na moet denken. Als je je overall gedurende de dag gemakkelijk aan en uit wilt kunnen trekken dan is dat immers best belangrijk. Tot slot moet je overall natuurlijk prettig zitten en je moet je er gemakkelijk in kunnen bewegen.

Welke maat overall moet ik kiezen?

De maat van je overall is heel belangrijk. Je moet er immers comfortabel in kunnen werken, ook als je je werk zittend of soms zelfs liggend moet doen. Kies dus altijd de juiste maat. Afhankelijk van het merk kun je kiezen uit maten tussen XS en 3XL of maten vanaf 42 tot soms wel maat 66. In bepaalde gevallen hebben onze overalls speciale maten. Daarover vind je dan op de productpagina van de desbetreffende overall meer informatie. Proforto heeft ook kinderoveralls in het assortiment, deze zijn beschikbaar in verschillende lengtematen.

Een overall voor vrouwen kopen

De tijd dat alleen mannen in een overall liepen is al heel lang voorbij. Steeds meer vrouwen kiezen voor een beroe