chat

Overalls

De overalls van Proforto nemen een prominente plaats in onze webshop in. Dat is niet zo vreemd, overalls worden gedragen in talloze bedrijfstakken, zowel door mannen als vrouwen. Er is een grote verscheidenheid aan overalls, zowel qua materiaal waarvan ze zijn gemaakt als kleur en specifieke kenmerken. Bij Proforto kun je direct online een overall kopen. Je betaalt altijd een scherpe prijs en kunt bij niet tevreden gratis retourneren.

Lees meer

111 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

111 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

Welke soorten overalls zijn er?

Overalls zijn in een paar grotere groepen in te delen. De ‘gewone’ vaak blauwe overall wordt het meest gebruikt. Daarnaast hebben we speciale winteroveralls, meestal gedragen door mensen die in de winter buiten moeten werken. De schilder overall, doorgaans uitgevoerd in wit of soms in blauw, is ook zeer gewild. En dan zijn er nog speciale regenoveralls waarmee je ook bij minder goede weersomstandigheden buiten kunt werken. Is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent tijdens je werk? Dan kies je voor een high visible overall in een reflecterende kleur en met reflecterende banen.

Een overall met handige zakken

Als je aan het werk bent dan is het belangrijk dat je een overall draagt met voldoende zakken. Een speciale zak voor een duimstok, maar ook voor klein gereedschap en vandaag de dag ook je smartphone. Bij de productbeschrijving van de werkkleding overalls in ons assortiment lees je hoeveel zakken de overall van je keuze heeft zodat je kunt beoordelen of dat naar wens is. Ook de sluiting van de overall kan een keuze zijn waar je goed over na moet denken. Als je je overall gedurende de dag gemakkelijk aan en uit wilt kunnen trekken dan is dat immers best belangrijk. Tot slot moet je overall natuurlijk prettig zitten en je moet je er gemakkelijk in kunnen bewegen.

Welke maat overall moet ik kiezen?

De maat van je overall is heel belangrijk. Je moet er immers comfortabel in kunnen werken, ook als je je werk zittend of soms zelfs liggend moet doen. Kies dus altijd de juiste maat. Afhankelijk van het merk kun je kiezen uit maten tussen XS en 3XL of maten vanaf 42 tot soms wel maat 66. In bepaalde gevallen hebben onze overalls speciale maten. Daarover vind je dan op de productpagina van de desbetreffende overall meer informatie. Proforto heeft ook kinderoveralls in het assortiment, deze zijn beschikbaar in verschillende lengtematen.

Een overall voor vrouwen kopen

De tijd dat alleen mannen in een overall liepen is al heel lang voorbij. Steeds meer vrouwen kiezen voor een beroep in de techniek of werken in de agrarische sector of een andere bedrijfstak waar een overall wordt gedragen. Daarom heeft Proforto ook ruime keuze in overalls voor vrouwen. De vrouwen overall wijkt in zoverre af van die voor mannen dat hij wat beter aansluit bij de vrouwelijke vormen en is aangepast aan de lengte van vrouwen, omdat zij doorgaans wat korter zijn dan hun mannelijke collega’s. Voor het overige is een overall vrouwen gelijk aan die voor de man. En voor veel modellen geldt dat deze unisex zijn en dus geschikt voor zowel heren als dames.

Laat je overall bedrukken

Een overall laten bedrukken geeft je de mogelijkheid om je bedrijfsnaam prominent te laten zien. Ook kun je een functiebenaming op de overall laten zetten, zodat voor bijvoorbeeld publiek of bezoekers duidelijk is wie wat doet in het bedrijf. Bij Proforto kun je kiezen voor bedrukken of borduren voor de meeste overalls. Bij je bestelling geef je aan waar de opdruk moet komen. Een bestand met de gewenste afbeelding kun je direct met je online order meesturen. Bij een opdracht voor personalisatie van overalls ontvang je altijd eerst een proefdruk per e-mail. Beoordeel deze zorgvuldig voordat je akkoord gaat, want bedrukte overalls kunnen niet retour worden genomen.

Ruime keuze in merken overalls

Zoek je een overall dan ben je bij Proforto aan het juiste adres. In onze webwinkel vind je bekende merken zoals Blaklader, Mascot, Fristads en Dassy. Je kunt eenvoudig op merk selecteren als je voorkeur naar een bepaald merk uitgaat. Sommige merken hebben een ruime collectie overalls in diverse uitvoeringen en kleuren. Let dus goed op de beschrijving zodat je de juiste keuze maakt. Veel overalls zijn in meerdere kleuren leverbaar. Je kunt de gewenste kleur selecteren als je gaat bestellen.

Overalls koop je bij Proforto voor de beste prijs

De beste overalls bestel je eenvoudig bij Proforto. Nergens anders vind je zo’n ruime keuze voor zulke scherpe prijzen. Bekijk het aanbod op je gemak en geef je order door. Heb je een vraag over een bepaalde overall of wil je advies voordat je een keuze maakt? De klantenservice helpt je graag verder. Je bereikt onze medewerkers eenvoudig via de online chat. Gaat het om een grotere zakelijke order? Dan bieden we je graag een aantrekkelijke offerte op maat aan.