chat

Tuinhandschoenen

Tuinhandschoenen zijn niet alleen handig voor hoveniers. Ook als je privé graag in de tuin werkt is het prettig om je handen te kunnen beschermen. Bij Proforto bestel je tuinhandschoenen tegen aantrekkelijke prijzen. Plaats je order online en we zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Meestal ontvang je je pakket de volgende werkdag. Proforto staat garant voor uitstekende service en deskundig advies.

Lees meer

82 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

82 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Heerlijk werken in de tuin met goede tuinhandschoenen

Of je nu als hobby of beroepsmatig in de tuin werkt, goede tuinhandschoenen komen altijd goed van pas. Bij Proforto vind je onder andere handschoenen met snijbescherming. Deze handschoenen beschermen je handen optimaal tegen scherpe takken en doornen en ze bieden ook goede bescherming als je met een snoeischaar aan het werk bent. Voorzichtigheid blijft natuurlijk altijd geboden, het is altijd belangrijk om alle veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, zeker als je met gereedschap werkt.

Kies de tuinhandschoenen die bij jou passen

Als je op zoek bent naar tuinhandschoenen dan kun je bij Proforto kiezen uit een ruim assortiment. Als je dagelijks in tuinen werkt omdat het je beroep is dan wil je goede handschoenen die lang meegaan. Gaat het om hobby tuineren in je eigen tuin dan draag je je tuinhandschoenen meestal niet dagelijks en kun je andere voorkeuren hebben. Vergelijken is dan de beste optie zodat je op je gemak de beste keuze kunt maken. Kijk hierbij naar het materiaal waarvan de handschoenen zijn gemaakt en bepaal voor jezelf wat je het prettigst vindt.

Tuinhandschoenen kopen bij Proforto

Waarom zou je tuinhandschoenen kopen bij Proforto? Dat doe je vanwege de uitstekende kwaliteit. Wil je tuinhandschoenen kopen die je niet na 3 keer dragen al weg kunt gooien omdat ze beschadigd zijn dan kies je voor de kwaliteitsproducten in onze webshop. Hier vind je handschoenen om in de tuin te werken van verschillende bekende merken zoals OXXA Safety Products en Portwest. Wil je advies voordat je een aankoop doet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een medewerker helpt je graag via de online chat op de website, maar bellen of een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Naast tuinhandschoenen vind je bij Proforto ook lashandschoenen, warme werkhandschoenen, wegwerphandschoenen en allround werkhandschoenen voor zowel dames als heren.