chat

Santino Kledij

Santino Kledij

Santino is meer dan 25 jaar actief in de markt voor werkkledij. Santino kledij staat bekend om kwalitatieve werkkledij die goed voelt, past en vooral ook lekker zit. Binnen het Proforto assortiment vind je Santino werkkledij: kledij met een stoere uitstraling of werkkledij die juist heel stijlvol is. Voor elke situatie biedt Santino werkkledij een oplossing.
Lees meer

74 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

74 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Geschiedenis van Santino

Santino is een merk met een rijke geschiedenis. Ruim 25 jaar geleden is Santino gestart als een familiebedrijf, maar is nu uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal netwerk. De kwaliteit van hun producten staat aan de basis van een jarenlange samenwerking met toonaangevende partijen. Inkoopkantoren in de productielanden en hun eigen ontwerpstudio leveren hier een grote bijdrage aan. Santino's ervaring in de markt en hun uitgebreide en kwalitatief goede assortiment, maken hen de best passende partner op het gebied van textiel.


Casual bedrijfskledij en promotioneel textiel

In elke situatie gelden andere eisen voor de kledij die je op dat moment draagt. Soms moet het stoer zijn, op andere momenten juist stijlvol. Voor sommige kledij stukken is een lange levensduur van belang omdat ze vrijwel dagelijks gedragen worden, andere worden slechts een enkele keer gebruikt, bijvoorbeeld als promowear. Santino heeft voor elke situatie het juiste product met specifieke kenmerken. In hun assortiment is casual bedrijfskledij en promotioneel textiel te vinden.


Kledij moet goed voelen, goed passen en vooral lekker zitten. De kledij moet aan te passen zijn op en geschikt zijn voor diverse omstandigheden. Uiteraard is het ook belangrijk dat de kledij er goed uitziet. Dit is allemaal terug te vinden in de producten van Santino. Veel producten zijn beschikbaar voor dames en heren, in een breed scala aan maten en kleuren. Santino streeft naar "the perfect fit".


In het assortiment van Santino bij Proforto zijn de volgende artikelen te vinden: T-shirts, polo's, sweaters, vesten, overhemden, parka's en bodywarmers. Deze zijn allemaal uiterst geschikt om te bedrukken of borduren met logo's.