chat

Korte Werkbroeken

Ben je op zoek naar een korte werkbroek voor als het warm is? Bekijk dan nu het ruime aanbod op Proforto! Kies bijvoorbeeld voor een broek met extra zakken, een jeans model of een waterafstotend model. Bestel je korte broek bij Proforto en profiteer van een snelle levering en gratis verzending! Naast korte werkbroeken ben je hier ook op het juiste adres voor driekwart werkbroeken en lange werkbroeken. Korte werkbroeken zijn er zowel voor korte werkbroeken heren als korte werkbroeken dames in topmerken als Snickers korte werkbroeken, Havep korte werkbroeken en Blaklader korte werkbroeken.

Lees meer

132 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

132 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

Korte werkbroek voor zomers weer!

Tijdens de zomer is het voor veel professionelen van groot belang dat ze gebruik kunnen maken van korte werkbroeken. Een lange werkbroek is dan namelijk vaak veel te warm waardoor ze aan de huid kan kleven. Zou jij ook graag op warme dagen willen kunnen genieten van het comfort van een korte werkbroek, maar wil je niet moeten inboeten op vlak van praktische eigenschappen? In dat geval is het altijd de moeite waard om kennis te maken met de korte werkbroeken die zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Proforto! Ontdek onze kwalitatieve, korte werkbroeken van gerenommeerde merken als Blaklader, Carhartt, Gildan evenals Mascot en Tricorp nu!

Keuze uit verschillende soorten korte werkbroeken

Wanneer je ons assortiment met korte werkbroeken onder de loep neemt zal je meteen kunnen vaststellen dat er verschillende modellen in terug te vinden zijn. We maken op dit vlak een onderscheid tussen een gewone broek met extra zakken en een jeans model, maar wat verder ook te denken van een waterafstotend model? Ook op warme zomerdagen hangt er vaak onweer in de lucht waardoor de beschikking hebben over werkkleding met waterafstotende eigenschappen altijd een meerwaarde kan betekenen. Naar welke van deze verschillende soorten korte werkbroeken jouw voorkeur ook precies uit mag gaan, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Proforto!

De eigenschappen van korte werkbroek

Bij het kopen van één van de verschillende korte werkbroeken uit ons assortiment zijn er heel wat factoren om rekening mee te houden. Denk op dit vlak niet alleen aan het design waar de broeken door gekenmerkt worden, maar ook aan of ze bijvoorbeeld over een hamerlus beschikken, waterafstotend zijn en zijn uitgerust met een zogenaamde D-ring. Voor veel mensen die op zoek zijn naar korte werkbroeken is het bovendien ook een vereiste dat deze zijn uitgerust met dubbele riemlussen en / of een duimstokzak. Welke eigenschappen jij ook wenst voor jouw korte werkbroeken, je zal alleen maar kunnen vaststellen dat het bij ons allemaal tot de mogelijkheden behoort!

Jouw korte werkbroek koop je bij Proforto

Een korte werkbroek is een echte musthave voor de vakmannen en -vrouwen. Zeker op zonnige, warme dagen werkt een korte werkbroek nét even iets fijner. Gelukkig beschikt een korte werkbroek over genoeg functionaliteiten die je bij iedere werkbroek verwacht. Denk hierbij aan genoeg zakken, hamerlus, stretch materiaal en voldoende bewegingsvrijheid. Zo kun jij je werk blijven doen zonder ongemak. Heb je nog vragen of weet je niet zo goed voor welke korte werkbroek je moet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jouw vragen beantwoorden en indien nodig voorzien van advies. Daarnaast profiteer je altijd van snelle verzending, gratis levering en gratis retourneren. Dus wacht niet langer en shop jouw korte werkbroek!