Werklaarzen Dames

Op zoek naar dames werklaarzen? Bij Proforto kies je uit een ruim assortiment werklaarzen. Kies bijvoorbeeld voor de S4 werklaars, deze bestaat geheel uit rubber en is uitgerust met een beschermende neus, antistatische zool, energie-absorberende hak en een geprofileerde loopzool met penetratie bestendige tussenzool. Andere normering? Kijk dan ook eens bij de S3 werklaars: deze is uitgerust met alle eerder genoemde punten maar dan gemaakt van leder.

Lees meer

42 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

42 resultaten

Filter

Werklaarzen dames

Het assortiment op vlak van werklaarzen dames welke is terug te vinden hier bij Proforto weet zich enigszins te onderscheiden ten opzichte van de werklaarzen voor heren. Voor dames is het namelijk vaak nog net wat belangrijker dat hun werklaarzen er toch enigszins elegant en bovendien stijlvol uitzien. Daarnaast zal je bij het doorlopend van het assortiment met dames werklaarzen ook kunnen vaststellen dat er verschillende kleuren in zijn terug te vinden waar je de doorsnee man nu niet meteen mee ziet rondlopen. Jawel dames, ook roze werklaarzen behoren hier bij Proforto zonder probleem tot de mogelijkheden!

Veilige, kwalitatieve werklaarzen voor dames

In ons assortiment met werklaarzen dames zijn laarzen terug te vinden die perfect tegemoet komen aan de (strenge) eisen die bepaalde beroepen stellen. Dit betekent in de praktijk dat je bij ons niet alleen terecht kan voor bijvoorbeeld S3, maar ook voor S4 en zelfs S5 laarzen. Een S4 werklaars voor dames kenmerkt zich onder meer door een beschermende neus evenals een antistatische zool, een hak met een energie-absorberende functie en een geprofileerde loopzool. Daarnaast spreekt het voor zich dat er ook altijd een penetratie bestendige tussenzool aanwezig is. Mag het allemaal net wat stijlvoller zijn en volstaat een andere veiligheidsnormering? Kijk dan ook eens naar de S3 exemplaren die volledig gemaakt zijn van het duurzame en bovendien ook zeer stijlvolle leder.

Bestel jouw werklaarzen dames nu hier bij Proforto!

Het is voor dames lang niet altijd even eenvoudig om geschikte werkschoenen te vinden, in tegendeel. Dit geldt niet alleen voor de gewone werkschoenen, maar ook zeker voor werklaarzen. Daar komt nu verandering in. Wij bieden onze vrouwelijke bezoekers namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan met werklaarzen die er niet alleen goed uitzien, maar tegelijkertijd ook zeer kwalitatief en veilig zijn. Tot slot zijn al onze werklaarzen dames voorzien van een interessant prijskaartje wat ze voor iedereen zeer toegankelijk maakt. Wacht dan ook niet langer en bestel jouw dames werklaarzen vandaag nog!