chat

Werkschoenen Onbeveiligd

In sommige sectoren kun je prima werken op werkschoenen die onbeveiligd zijn. Denk bijvoorbeeld aan de zorg, de schoonmaak, horeca of retail. Je hebt dan geen schoenen nodig met een tussenzool of een stalen neus en ze hoeven ook niet per se waterdicht te zijn. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je comfortabele schoenen draagt waar je de hele dag op kunt lopen zonder zere voeten te krijgen of last van je rug. Deze schoenen koop je natuurlijk bij Proforto.

Lees meer
Keuzehulp

40 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

40 resultaten

Filter

Ruime keuze in werkschoenen onbeveiligd

Bij Proforto vind je een ruim assortiment werkschoenen onbeveiligd. Je kunt kiezen uit schoenen met een vetersluiting maar ook voor makkelijke instappers of comfortabele laarzen. Waar je voor kiest hangt natuurlijk af van de omgeving waar je aan het werk bent. Laarzen zijn bijvoorbeeld prima voor werken op de boerderij of in de tuin. Werkklompen onbeveiligd worden vaak gedragen door medewerkers in de zorg. Onbeveiligde werkschoenen met vetersluiting draag je als je voor je werk formele kleding draagt maar wel comfortabele schoenen wilt, bijvoorbeeld als je in een winkel staat of als je in de logistiek werkt.

Bekende merken werkschoenen onbeveiligd

Bij Proforto kun je bekende merken werkschoenen onbeveiligd en werklaarzen onbeveiligd kopen tegen de beste prijs. We hebben bijvoorbeeld de merken Sanita, Birkenstock en Safety Jogger. Maar bekijk de lijst met merken en je ziet er dat nog veel meer keuze is. Je kunt eenvoudig op merk selecteren zodat je de werkschoenen onbeveiligd ziet waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ook qua kleuren is er volop keuze, je zit zeker niet vast aan zwart of wit. Je kunt de kleur van de werkschoenen daardoor eenvoudig afstemmen op je kleding of je verplichte werkkleding. Op de productpagina van de schoenen van je keuze lees je de specificaties waaronder het materiaal waar de schoenen van gemaakt zijn.

Werkschoenen onbeveiligd bestellen voor de laagste prijs

Ben je op zoek naar werkschoenen onbeveiligd, zoals een werkschoen zonder stalen neus, maar wel met het hoogste comfort? Koop dan bij Proforto. Je betaalt altijd de beste prijs en we staan garant voor snelle levering, ook bij grotere orders voor je bedrijf. Bovendien kunnen we je als zakelijke klant vaak een scherp aanbod doen met een offerte op maat. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Dat kan heel eenvoudig via de online chat.

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina