chat

Werkklompen Onbeveiligd

Werkklompen onbeveiligd worden onder andere gedragen in de horeca, in de zorg en in de retail. Je kunt kiezen voor dichte of open klompen, al naar gelang je persoonlijke voorschrift of de wens van de werkgever. Uiteraard kun je ook als werkgever werkklompen onbeveiligd bestellen bij Proforto, zodat je personeel eenduidig gekleed gaat op het werk. De klompen zijn zowel in het zwart als in diverse andere kleuren verkrijgbaar. Zodoende kun je de kleur afstemmen bij de werkkleding.

Lees meer

96 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

96 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Optimaal draagcomfort met werkklompen onbeveiligd

Als je denkt aan werkklompen onbeveiligd dan denk je misschien dat deze klompen niet comfortabel zijn. Maar niets is minder waar. De aanduiding onbeveiligd wil alleen zeggen dat deze klompen geen stalen neus hebben en geen extra tussenzool. Dat is uiteraard geen probleem als je bij je werk geen risico loopt om in scherpe voorwerpen te trappen of iets zwaars of scherps op je voeten te krijgen. Werkklompen onbeveiligd zijn daarentegen wel heel comfortabel en ondersteunen je voeten prima, ook als je gedurende je shift heel wat kilometers aflegt.

Welk merk klompen onbeveiligd ga jij dragen?

Bij Proforto kun je kiezen uit een ruim assortiment klompen onbeveiligd. Waar je voorkeur naar uit gaat hangt uiteraard af van de wensen die je hebt. Misschien ben je op zoek naar een specifieke kleur of wil je per se een open dan wel een dichte werkklomp onbeveiligd. Maak je keuze uit onder andere de bekende merken Strövels, Gevavi Safety of Danclog. Ook het gebruikte materiaal kan van invloed zijn op je keuze. Ga je voor suède, voor leer of voor PU? Je kunt hierop selecteren in de webshop zodat je alleen de werkklompen ziet die voldoen aan jouw voorkeuren. Op onze webshop bieden wij ook werklaarzen onbeveiligd en werkschoenen onbeveiligd aan. Waar je voorkeur voor schoenen dus ook ligt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Werkklompen onbeveiligd kopen voor een scherpe prijs

Bij Proforto bestel je eenvoudig en snel werkklompen onbeveiligd. Maak je keuze in de webshop en rond je bestelling af. Deze wordt in vrijwel alle gevallen binnen één tot twee werkdagen geleverd. Heb je vragen of wil je een offerte op maat voor een grotere order voor de zaak? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via de online chat, per e-mail of telefoon. Je kunt altijd rekenen op deskundig advies.

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina