chat

Schildersjassen

Een goede schildersjas zorgt ervoor dat je onder alle omstandigheden je werk kunt doen. Bij Proforto vind je verschillende schildersjassen voor dames en heren zodat je het hele jaar door je werk kunt doen. Bestel je schildersjas bij Proforto en je hebt hem de volgende werkdag al in huis. Passen kan je op je gemak doen, want retourneren is gratis.

Lees meer

4 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

4 resultaten

Filter

Een schildersjas laten bedrukken

We kunnen als je dat wilt je schildersjas laten bedrukken. Laat je bedrijfsnaam of bedrijfslogo op de jas aanbrengen en je maakt gratis extra reclame als je aan het werk bent. Het bedrukken gebeurt professioneel en uiteraard is de opdruk waterbestendig. Je kunt een bestand met een digitaal logo direct meesturen als je een order plaatst. Zorg voor een afbeelding in hoge resolutie, bij voorkeur een professioneel bestand van de ontwerper. WE zetten de opdruk op een digitale afbeelding van de schildersjas zodat je kunt zien hoe het resultaat gaat worden. Ben je tevreden met wat we je per e-mail toesturen dan kun je de opdracht geven en zorgen we ervoor dat je je bedrukte schildersjassen zo snel mogelijk in huis hebt.

Een schildersjas voor de winter

Schilders werken het hele jaar door, ook buitenschilderwerk kan vandaag de dag gewoon het hele jaar doorgaan vanwege de verbeterde kwaliteit van de verf. Maar als het buiten koud is wil je natuurlijk niet verkleumen. Kies dan voor een winter schildersjas van Blaklader. Die zijn heerlijk gevoerd en daardoor lekker warm. Je kunt er prima mee werken in de buitenlucht, ook als het koud is. Natuurlijk hebben we ook prima thermokleding, zowel broeken als shirts, zodat je nog beter warm blijft. Kies ook een paar degelijke werkschoenen, die heeft Blaklader ook en kun je eveneens bij Proforto bestellen.

Een schildersjas bestel je voordelig bij Proforto

Je kunt bij Proforto van verschillende bekende merken een schildersjas kopen. Selecteer het merk en model van je keuze en geef je order online door. Bestel je zakelijk en gaat het om meerdere exemplaren? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice.