chat

Horecakledij

Ben jij op zoek naar professionele horecakledij die er goed uit ziet, functioneel is of van de beste materialen is gemaakt? Dan slaag jij geheid bij Proforto: binnen het assortiment horecakledij vind je kledij en schoenen voor in de keuken, bediening of receptie. Mooi meegenomen: ook bij bedrijfskledij horeca profiteer jij van gratis verzenden en retourneren!
Bekijk eens onze kokskledij zoals: koksbuizen en koksbroeken of bekijk onze horecaschoenen.
Lees meer

390 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/9
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

390 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/9
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Horecakledij voor een professionele en uniforme uitstraling!

Ben je op zoek naar horecakledij? Proforto heeft een ruim assortiment, waarmee je als bedrijf of als zelfstandige uitstekend voor de dag komt. Ons aanbod bestaat uit koksbuizen, sloven en schorten, horecabroeken en -rokken, horecaoverhemden en -vesten, horecaschoenen en kledijsets. Dit aanbod is opgedeeld in horecakledij voor dames en voor heren. Bovendien is het mogelijk om alle horecakleding door Proforto te laten bedrukken of borduren voor een professionele en uniforme uitstraling!


Goede en goedkope horecakledij

Goede horecakledij is een belangrijk onderdeel voor de uitstraling van je bedrijf. Het benadrukt de huisstijl en zorgt voor een representatieve uitstraling. Daarnaast is horecakleding nodig voor hygiënische doeleinden en om je eigen kledij te beschermen voor eten en drinken. Aan horecakledij hangen geen ISO normen vast, enkel aan de schoenen die in de horeca gedragen worden. Deze moeten een antislipprofiel en een verhoogde waterresistentie hebben. De kleding hoort duurzaam, soepel, (bij hoge temperaturen) wasbaar, comfortabel, modieus en representatief te zijn. Dit temeer omdat de medewerkers vaak verschillende taken uitvoeren. De ene keer staat men in de keuken, de andere keer in de bediening, dan weer achter de bar en/of de receptie. Voor deze verschillende taken hebben wij weer verschillende typen horecakledij, zo hebben wij bijvoorbeeld horecakledij voor de bediening en horecakledij voor in de keuken.


Vragen over onze horecakledij?

Heb je een vraag of opmerking over de horecakleding online op Proforto.be? Dan staat onze klantenservice je graag te woord. Onze klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9.00 - 22.00 uur op 03 303 78 28.