chat

Schilderskledij

Ben jij op zoek naar praktische schilderskledij van uitstekende kwaliteit? Proforto heeft een breed assortiment aan schilderskledij waaronder schildersoveralls, schildersjassen , schildersbroeken , stukadoorskledij en Stukadoors Schoenen. Schilder jij binnenkort in de nieuwste schilderskledij van topmerken zoals Blåkläder, HAVEP of Fristads Kansas? Bij Proforto bestel je eenvoudig jouw werkkledij en profiteer je van gratis verzending en scherpe prijzen.
Lees meer

59 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

59 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Schilderskledij koop je online bij Proforto!

Als je als schilder werkt, wil je natuurlijk dat de verf waarmee je werkt gemakkelijk uit je werkkledij gaat. Daarom is de schilderskleding die wij verkopen gemaakt om deze verf er goed uit te kunnen wassen. Omdat onze schilderskledij van katoen en polyester is, is de kledij erg stevig maar biedt deze toch genoeg bewegingsvrijheid. Deze materialen zijn veelal gecertificeerd volgens Öko-Tex 100.


Waarom is schilderskledij wit?

De schilderskledij in ons assortiment is wit, maar waarom eigenlijk? Schilderskleding is wit omdat witte verfspatters niet opvallen op witte kleding. Wit is daarom gekozen voor de kledij, aangezien witte verf de meest gebruikte verf is. Kniezakken en andere verstevigingen zijn soms wel in een andere kleur, zoals bij Blåkläder, die hiervoor een donkergrijze kleur gebruikt.


Grootste aanbod schilderskledij voor helden

De kledij is voorzien van veel zakken om kwasten en andere toebehoren in op te kunnen bergen. Hierbij hoort bijvoorbeeld een verstevigde lus voor een schoonmaakdoek, een plamuurmes-/duimstokzak en een messenhouder. De broeken en overalls beschikken over verstevigde kniezakken van cordura, waarin je jouw kniebeschermers kunt plaatsen. Deze kledij voldoet dus aan de EN 14404 normen op het moment dat je deze kniestukken plaatst. In ons assortiment vind je schildersjassen die wel en niet waterafstotend zijn. Natuurlijk kun je de schilderskledij ook met jouw logo laten bedrukken. Wil je hier meer informatie over hebben? Onze klantenservice vertelt je graag meer over het bedrukken van schilderskledij via 03 303 78 28.