10% korting op 2 korte broeken. Code: BROEK10

Cutter & Buck Traverse Half Zip Men

De Traverse HZ Heren is een veelzijdige en stijlvolle half-zip sweater die speciaal ontworpen is voor mannen die graag actief zijn in hun werkomgeving. Deze sweater combineert mode en functionaliteit op een unieke manier.
Lees meer
Dit is een verplicht veld.
-
+

Levertijd

Verwachte bezorgdatum:
Snelle levering

Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

* voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

Selecteer eerst je kleur en/of maat
  • Gratis retourneren binnen 100 dagen
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen
  • Grootste assortiment
  • Klanten beoordelen Proforto met een 9.6
banner

Productomschrijving

De Traverse HZ Heren is een veelzijdige en stijlvolle half-zip sweater die speciaal ontworpen is voor mannen die graag actief zijn in hun werkomgeving. Deze sweater combineert mode en functionaliteit op een unieke manier.

Het opvallende strepenontwerp voegt een stijlvolle flair toe aan deze sweater, maar wat hem echt speciaal maakt, is de CB DryTec™ 50+ UPF stof. Deze geavanceerde stof is vochtafvoerend en biedt een krachtige UV-bescherming, waardoor mannen comfortabel en beschermd blijven tijdens hun activiteiten, zelfs op zonnige dagen.

De Traverse HZ Heren is gemaakt van zacht, rekbaar en ademend materiaal, waardoor hij ideaal is voor sportieve avonturen of als aanvulling op een casual chino-look. De hogere kraag en YKK-rits zorgen voor extra functionaliteit en comfort, terwijl de flatlocknaden een duurzame afwerking bieden.

Met een gewicht van 200 g/m2 is deze sweater licht en comfortabel om te dragen, en dankzij het moderne ontwerp en de hoogwaardige materialen is hij perfect geschikt voor mannen in een dynamische werkomgeving. De Traverse HZ Heren is de ideale keuze voor mannen die een stijlvolle en functionele sweater willen die hen ondersteunt tijdens hun werkzaamheden en activiteiten.

Pluspunten
+ CB DryTec™ 50+ UPF stof
+ Zacht, rekbaar, ademend en comfortabel
+ Afgewerkt met hogere kraag, YKK-rits en flatlocknaden

Aanvullende informatie

SKU CUT-358416H
Merk Cutter & Buck
Materiaal kleding Polyester, Elasthaan
Kleurgroep(en) Donker marineblauw, Wit, Zwart
Verkrijgbaar in de maten S - 4XL
Fit Regular
Kwaliteit materiaal 200-249gr/m²
Geslacht Unisex, Heren
Personalisatie opties Bedrukken, Borduren

Beoordelingen

Toevoegen aan winkelmandje