De populairste merken werkkleding

Alles over werkkleding > De populairste merken werkkleding

Een paar merken in de wereld van de werkkleding springen er uit. Deze merken hebben zich in de loop der jaren meer dan bewezen. Ze worden goed verkocht. Dit komt omdat de kwaliteit uitstekend is. Vaak gaat het om bedrijven met jarenlange ervaring in de productie van werkkleding, dat zie je terug in het eindresultaat. Kies je voor deze merken dan zit je altijd goed:

Snickers Workwear

De beste werkkleding ontstaat vanaf de werkvloer, dat is het idee achter de werkkleding van Snickers Workwear. Snickers bestaat al sinds 1975 en is opgericht door elektricien Matti Vilo. Al meerdere malen had hij gevraagd om goede werkkleding, maar wat hij kreeg voldeed niet aan zijn wensen. Daarom besloot hij het zelf te ontwerpen en produceren. Tegenwoordig ligt de lat nog steeds hoog bij Snickers. Snickers Workwear staat voor zware kwaliteit, comfort en superieure functionaliteit en duurzaamheid.

HAVEP

150 jaar ervaring in het bedenken en maken van werkkleding, kun je je het voorstellen? Al die jaren hebben geleid tot hoogstaande werkkleding, op alle fronten. HAVEP is een Nederlands topmerk dat niet alleen put uit ervaring, maar ook inzet op innovatie. De markt staat niet stil en HAVEP ook niet. Van bouw tot tuinbouw tot horeca en industrie: met HAVEP ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Tricorp

Kwaliteit en stijl: die combinatie kenmerkt Tricorp, één van de grootste producenten van werkkleding. De werkkleding van Tricorp workwear is duurzaam, veilig en zeer betrouwbaar. Alle werkkleding wordt ontworpen in Rijen. Hierbij is er veel aandacht speciaal voor de intensieve gebruiker. Dit resulteert in een eindproduct dat lang meegaat. Robuuste werkkleding die voldoet aan de strengste eisen mét veel aandacht voor comfort.

Blaklader

In Zweden weten ze wat kwaliteit is. Familiebedrijf Blaklader ontwerpt en produceert hoogwaardige werkkleding met oog voor detail. Dit doen ze al sinds 1959 en dit doen ze zo goed dat ze inmiddels met trots de Triple A Gold waardering krijgen. De werkkleding van Blaklader is voor veel beroepen geschikt.

Dassy

Een frisse blik in de werkkledingwereld, dat is Dassy. Ze bestaan pas sinds 2007, maar zijn een spin-off van een textielproducent met meer dan 40 jaar ervaring. Dit combineert twee sterke eigenschappen: ervaring én innovatie. Dassy heeft in korte tijd een geweldige reputatie opgebouwd dankzij de hoge kwaliteit die zij steeds leveren.

Gildan

Gildan is hét merk voor werkkleding met een herkenbare uitstraling. Ze leveren hoogwaardige basics die ideaal zijn om te bedrukken of borduren. T-shirts, polo’s, vesten, sweaters, truien, joggingbroeken, onderkleding en sokken: bedenk het maar en ze hebben het. Ook fijn: ze hebben een enorm aanbod aan kleuren en variaties, waardoor er altijd iets bij zit dat perfect past bij jouw bedrijf.

Terug naar hoofdpagina

Benieuwd naar alle merken van Proforto?

Naast de bovengenoemde merken bevat het assortiment van Proforto ruim 100 andere merken. Ben je benieuwd naar alle merken van Proforto?