Bekina werklaarzen

De werklaarzen van Bekina zijn een begrip in diverse sectoren. De werklaarzen van Bekina zijn gemaakt van oersterke PU en hebben allemaal een stalen neus om je voeten te behoeden voor blessures. Omdat de Bekina werklaarzen het veiligheidskeurmerk S4 of S5 hebben zijn ze geschikt voor verschillende omstandigheden, zowel binnen als buiten. Bekijk de stoere herenlaarzen van Bekina of maak je keuze uit het unisex werklaarzen aanbod waarbij je uit diverse kleuren werklaarzen kunt kiezen. Proforto levert je bestelling zo snel mogelijk, vaak al de volgende werkdag.

Lees meer
32 resultaten
 • Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending <span class="whitespace-nowrap"> vanaf <span class="hide-when-incl">€70,-</span><span class="hide-when-excl">€84,70</span></span>

  Bij bestellingen vanaf €70,-€84,70 profiteer je altijd van gratis verzending. Bij bestellingen onder de €70,-€84,70 betaal je €6,95€8,41 verzendkosten.

 • Gratis retourneren
  Gratis retourneren
  Gratis retourneren

  Terugsturen is bij ons gratis en werkt heel simpel. Je kunt jouw bestelling gratis retourneren binnen 100 dagen.

 • Snelle levering
  Snelle levering
  Snelle levering

  Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

  * voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

 • Achteraf betalen
  Achteraf betalen
  Achteraf betalen

  Bij Proforto is het mogelijk om achteraf te betalen. Hiervoor werken wij samen met onze betaalpartner Billink. Tijdens het afrekenproces kies je voor de betaalmethode 'Achteraf betalen'.