CAT werkschoenen

CAT levert al vele jaren hoge kwaliteit veiligheidsschoenen. Het zijn werkschoenen in verschillende veiligheidscategorieën en daardoor geschikt voor verschillende branches. Werkschoenen van CAT zijn met zorg gemaakt en hebben een hoog draagcomfort. Dat kun je wel overlaten aan CATERPILLAR, de producent van de CAT werkschoenen. CAT heeft een assortiment voor zowel dames als heren, een aantal modellen zijn unisex. Wil jij ook eersteklas werkschoenen voor je medewerkers, bestel dan CAT veiligheidsschoenen bij Proforto.
Lees meer
17 resultaten
 • Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending <span class="whitespace-nowrap"> vanaf <span class="hide-when-incl">€70,-</span><span class="hide-when-excl">€84,70</span></span>

  Bij bestellingen vanaf €70,-€84,70 profiteer je altijd van gratis verzending. Bij bestellingen onder de €70,-€84,70 betaal je €6,95€8,41 verzendkosten.

 • Gratis retourneren
  Gratis retourneren
  Gratis retourneren

  Terugsturen is bij ons gratis en werkt heel simpel. Je kunt jouw bestelling gratis retourneren binnen 100 dagen.

 • Snelle levering
  Snelle levering
  Snelle levering

  Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

  * voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

 • Achteraf betalen
  Achteraf betalen
  Achteraf betalen

  Bij Proforto is het mogelijk om achteraf te betalen. Hiervoor werken wij samen met onze betaalpartner Billink. Tijdens het afrekenproces kies je voor de betaalmethode 'Achteraf betalen'.