CMT

CMT is al ruim dertig jaar specialist als het gaat om persoonlijke bescherming en hygiëne. CMT staat bekend goede kwalitatieve disposable producten zoals werkhandschoenen, baretten, schorten, bezoekersjassen, coveralls, baardmaskers en mondmaskers. Daarnaast biedt CMT ook een assortiment medische disposables aan voor de gezondheidszorg en zorginstellingen, maar ook voor de voedings-industie. CMT heeft niet alleen oog voor hygiënisch en veilig werken, ook op comfort, gemak en beschikbaarheid. Shop bij Proforto het ruime assortiment van het CMT disposables.

Lees meer
40 resultaten
 • Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending <span class="whitespace-nowrap"> vanaf <span class="hide-when-incl">€70,-</span><span class="hide-when-excl">€84,70</span></span>

  Bij bestellingen vanaf €70,-€84,70 profiteer je altijd van gratis verzending. Bij bestellingen onder de €70,-€84,70 betaal je €6,95€8,41 verzendkosten.

 • Gratis retourneren
  Gratis retourneren
  Gratis retourneren

  Terugsturen is bij ons gratis en werkt heel simpel. Je kunt jouw bestelling gratis retourneren binnen 100 dagen.

 • Snelle levering
  Snelle levering
  Snelle levering

  Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

  * voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

 • Achteraf betalen
  Achteraf betalen
  Achteraf betalen

  Bij Proforto is het mogelijk om achteraf te betalen. Hiervoor werken wij samen met onze betaalpartner Billink. Tijdens het afrekenproces kies je voor de betaalmethode 'Achteraf betalen'.