chat

De Berkel Zorgkledij

De Berkel Zorgkledij

Met zorgkledij van De Berkel kom je niet alleen goed verzorgt voor de dag, maar haal je ook heel erg comfortabele kledij in huis! Zo zorg je dat je aan het einde van een dag op de ziekenhuisvloer nog steeds lekker in je vel zit. Van zorgjassen tot broeken, De Berkel heeft het in allerlei maten en kleurcombinaties. Bij Proforto vindt je ook verschillende artikelen van De Berkel die je tot 23:00 uur kan bestellen en de dag erop al in huis kan hebben.
Lees meer

86 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

86 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

De Berkel zorgkledij online kopen

De confectiefabriek De Berkel is opgericht in het jaar 1948. Dit gebeurde door de familie Ten Bruggencate. Tot 1995 was het bedrijf gevestigd aan de rivier Berkel, vandaar uit is de naam ook ontstaan. De Berkel produceerde van oorsprong medische kledij. Enige tijd later is daar bedrijfskledij bij gekomen. Vandaag de dag is dat aantal verder uitgebreid en produceert De Berkel onder andere beroepskledij voor de voedingsindustrie, industriële wasserijen en dienstsector. Inmiddels is de productie ook verschoven naar het buitenland en is de vestiging verhuisd naar Varsseveld. Dit omdat deze locatie beter bereikbaar is. Internationaal opereert De Berkel als onderdeel van de Teamdress-groep. Dit is een onderneming waarvan de hoofdafdeling is gevestigd in Hamburg.

Zorgkledij van De Berkel

De Berkel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beroepskledij voor de zorg. De Berkel maakt comfortabele beroepskledij voor allerlei sectoren. De Berkel biedt u ook een ruime keus aan modieuze en smaakvolle collecties in bedrijfskledij. Zo hebben zij bedrijfskledij samegesteld voor iedere doelgroep. Dit is afgestemd op de eisen van de drager. Zo zijn de volgende collecties ontstaan; - Trendcollectie; Modieuze beroepskledij, voor verzorgende verpleegkundige en wellness - Casual collectie; kledij voor ouderenzorg en ondersteunende diensten - Feel Free collectie; Polohessen en pantalons met een sportieve uitstraling - Basics collectie; Basiscollectie voor de medische sector - Zorgtotaal; Conceptlijnen voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Duurzaamheid en kwaliteit

Ook De Berkel denkt aan duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar voor goede omstandigheden op de plaatsen waar haar duurzame kledij wordt geproduceerd. Daarom is De Berkel ook lid van de Fair Wear Foundation. Jaarlijks worden deze locaties gecontroleerd en waar nodig aangepast.

De Berkel kledij goedkoop bij Proforto bestellen

Ook bij Proforto vindt u De Berkel zorgkledij. Proforto biedt u een ruime keus in de collecties van De Berkel. Met een paar simpele handelingen heeft de kledij die bij u past. Met vragen kunt u altijd terecht bij de klantenservice. Deze is elke dag geopend van 09:00 - 22:00 uur en bereikbaar op 03 303 78 28 of klantenservice@proforto.be.