Dunderdon

Het merk Dunderdon probeert de kloof tussen streetwear en werkkledij te overbruggen, door het aanbieden van duurzame en functionele kledij met stijl en een klassiek design. Dunderdon heeft een volledig assortiment van broeken, bovenkledij, truien, shirts en accessoires voor mannen en vrouwen.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De unieke werkkledij van Dunderdon

Dunderdon is ervan overtuigd dat de functie van werkkledij voorop moet staan. Daarom zijn alle producten gebaseerd op waar ze voor gebruikt worden. Dunderdon zorgt ervoor dat ieder kledijstuk van de Dunderdon werkkledij collectie geproduceerd wordt om te kunnen voldoen aan het authentieke doel. Dunderdon werkkledij voldoet aan de werkelijke behoeften van hun klant. Daarnaast zijn de Dunderdon werkkledij producten met een onderscheidende constructie en uitstraling. Dunderdon gelooft in erin dat hun unieke ontworpen producten hun merk maken. 

De stijl van Dunderdon werkkledij

Elk product van Dunderdon is afgestemd op de eisen van de huidige modetrends. Dunderdon zorgt ervoor dat jij goed voor de dag kan komen. Dit doen ze door de Dunderdon werkkledij stijlvol te laten zijn, waardoor de werkkledij niks meer weg heeft van een suf uniform. Volgens Dunderdon zijn eerlijke en eenvoudige ontwerpen van werkkledij tijdloos. Dunderdon streeft naar producten die het hoogste vakmanschap en de beste innovatie vertegenwoordigen. Dit wil Dunderdon bereiken zonder afbreuk te doen aan de pasvorm en de stijl van de producten. Dunderdon is een merk dat écht mee gaat met de tijd. Ze respecteren het verleden maar hebben juist vertrouwen in de toekomst. Dunderdon werkkledij biedt jou de stijl waar jij je goed in voelt, op je werk maar ook op straat! 

Dunderdon bij Proforto

Wij van Proforto zijn trots op het aanbieden van Dunderdon werkkledij. Een merk dat zich opvallend onderscheid en écht met de tijd mee gaat. Wij van Proforto willen deze mooie producten ondersteunen met onze service. We willen je helpen met onze snelle en flexibele klantenservice. Bij Proforto denkt het proactieve team graag me mee. Zo kunnen wij samen met Dunderdon jou het optimale bieden. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op wat voor jou belangrijk is: je werk! 

In Dunderdon werkkledij wil je gezien worden!