chat

Elten Werkschoenen

Elten Werkschoenen

Natuurlijk staat de veiligheid bij de werkschoenen van Elten op de eerste plaats, maar daarbij is er ook volop oog voor comfort en voor modieuze ontwerpen. Je komt zo dus altijd in stijl aan op de werkvloer, dat is toch ook wel prettig? Kom snel een kijkje nemen bij Proforto.nl, want je vindt hier een ruim aanbod van Elten werkschoenen. Je mag bij ons ook een snelle levering verwachten, want bestel je vandaag voor 23.00 uur? Dan heb je de volgende werkdag je bestelling in huis!

Lees meer

55 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

55 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Elten werkschoenen vind je hier!

De beste Elten werkschoenen vind je bij Proforto! Als je op zoek bent naar goede werkschoenen, dan ben je hier aan het juiste adres want werkschoenen Elten staan bekend om het hanteren van de hoogste kwaliteitsnormen. Je mag hierbij dus altijd de juiste pasvorm verwachten! Het merk Elten is voor veel mensen wel bekend, dit komt omdat het een toonaangevend merk is op het gebied van werkschoenen in heel Europa. Vanaf het jaar 1910 levert het merk al werkschoenen van de allerhoogste kwaliteit. Maar het merk staat ook bekend om haar intensieve en uitvoerige onderzoeken en innovaties. Het heeft allemaal gezorgd voor de beste en nieuwste technologieën. Ze hebben zelfs samengewerkt met sportartsen en daardoor samen een systeem ontwikkeld tegen het omzwikken van je enkel. Ze hebben ook nog samengewerkt met verschillende orthopeden en daarmee hebben zij de "ELTEN ERGO-ACTIVE" technologie ontwikkeld. Het zorgt voor het uitmuntende comfort wat de werkschoenen van Elten onderscheidend.

Assortiment Elten werkschoenen

Bij Proforto.nl vind je een ruim assortiment Elten werkschoenen. Deze schoenen zijn zeer geschikt voor diverse werkzaamheden en doeleinden. Je hebt bijvoorbeeld de hoge werkschoenen, maar ook de lage werkschoenen. Er bestaan sportieve modellen maar ook robuuste modellen. Het is maar net waar dat jij op zoek naar bent! De prestatie en de kwaliteit bij de werkschoenen staat op de eerste plaats, maar daar is altijd volop oog voor design! Er zijn werkschoenen beschikbaar van diverse veiligheidsnormeringen en de beschikbare veiligheidsklassen zijn: S1, S1P, S2 en S3.

Elten werkschoenen bij Proforto.nl

Bij werkschoenen Elten gaat het over schoenen die het beste zijn, let daarbij maar eens op de pasvorm, het comfort, de kwaliteit, de duurzaamheid, de klimaatregeling en de antislipwerking, echt alles is perfect en hetgeen wat jij zoekt! Het voordeel wat je bij Elten werkschoenen hebt is dat het ook een betaalbare schoen is. Dit samen resulteert in een goede prijs-kwaliteitsverhouding en dat is zeker uniek op deze markt. Je krijgt waar voor je geld en je gaat er echt geen spijt van krijgen!

Elten werkschoenen bestellen voor een scherpe prijs

Jij wil toch ook de beste Elten werkschoen? Een paar welke voldoet aan jouw wensen en behoeften? Het enige wat je dan hoeft te doen is een kijkje te nemen op Proforto.nl en daar vind je dan het meest ruime aanbod waar je van gaat genieten. Kies direct voor ons online aanbod, en bekijk alles op je gemak. Zo kies jij de werkschoen die bij jou past en als je vragen hebt? Neem dan snel contact met ons op. Ook wanneer dat je advies wenst over de juiste maat werkschoenen, staan wij voor je klaar.