chat

Gerba werkschoenen

Gerba werkschoenen

Proforto heeft een ruim assortiment aan Gerba werkschoenen. Gerba staat voor meer dan 50 jaar voor een betrouwbaar merk met hoge kwaliteit veiligheidsschoenen. Veiligheidsschoenen van Gerba kenmerken zich door hun draagcomfort, duurzaamheid en kwaliteit. Bestel je Gerba werkschoenen nu bij Proforto dan profiteer je van snelle levering en gratis verzending.
Lees meer

38 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

38 resultaten

Filter

Gerba werkschoenen: betrouwbaar en kwaliteit

Gerba Shoes is al meer dan vijftig jaar een hoogwaardig bedrijf in veiligheids- en beroepsschoenen. Het merk staat bekend om haar betrouwbaarheid en kwaliteitsproducten. Gerba Shoes biedt naast werkschoenen met een perfecte pasvorm, de juiste service en garantie.

Gerba werkschoenen collectie:Alliantie met Paredes Footwear

Sinds 2010 vormt Gerba Shoes een tactisch bondgenootschap met Paredes Footwear. Paredes onderscheidt zich door producten te leveren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en service. Naast de samenwerking op het gebied van productontwikkeling zorgt Gerba Shoes voor de distributie van exclusieve Paredes producten voor de markt in de Benelux.

Het online assortiment Gerba werkschoenen kopen bij Proforto.nl

Gerba Shoes heeft een assortiment dat zich kenmerkt door comfort, veiligheid, duurzaamheid, trendy uiterlijk en high-performance. Gerba Shoes biedt een diversiteit aan schoenen. Lijnen waaronder de budget, economy, traditional, sport, sneaker, paredes, fashion en ESD-ATEX lijn en electric insulation. Alle veiligheidsschoenen voldoen aan de CE EN ISO 20345 normen:

S1: schoenen met een gesloten hielpartij, veiligheidsneus, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en oliebestendige zool.
S2: gelijk aan S1 + waterafstotend of waterabsorberend boven materiaal.
S3: gelijk aan S2 + antiperforatie tussenzool
S3 N: gelijk aan S3 + extra beschermende kruipneus

Bekijk onze werkschoenen pagina om te zien welke werkschoen, bij welke job past.