Vragen?
Chat met Mike
Gevavi safety

Gevavi

Gevavi is al jarenlang een betrouwbare keuze als het gaat om veiligheidsschoenen, werklaarzen, klompen en werkkledij. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten die geschikt zijn voor diverse sectoren. Of je nu werkt in de bouw, logistiek of de agrarische sector, met Gevavi ben je verzekerd van uitstekende bescherming. De veiligheidsschoenen van Gevavi voldoen aan belangrijke veiligheidsnormen zoals S1, S1P en S3. Bestel bij Proforto; je hebt je bestelling meestal de volgende werkdag al in huis.

Lees meer
65 resultaten
  • Gratis verzending vanaf €85,-€102,85
  • Gratis retourneren
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen
  • Gratis verzending vanaf €85,-€102,85
  • Gratis retourneren
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Gevavi Safety: kwaliteit en comfort voor elke werkomgeving

Bij Proforto vind je een uitgebreid aanbod van Gevavi. Je vindt er onder andere schoenen en laarzen voor zowel heren als dames. Van lage veiligheidsschoenen tot hoge werklaarzen met extra grip; de producten van Gevavi bieden betrouwbare bescherming tegen verschillende gevaren op de werkvloer. De schoenmaten variëren van maat 24 tot en met maat 50. Zo biedt Gevavi voor iedereen een geschikte oplossing, ongeacht de branche waarin je werkt. De producten zijn ontworpen met oog voor comfort, zodat je ze langdurig kunt dragen zonder last van vermoeidheid te krijgen.

Een merk met geschiedenis

Gevavi heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot meer dan 80 jaar geleden. Wat begon als een producent van klompen, is uitgegroeid tot een merk dat nu wereldwijd bekendstaat om zijn kwalitatieve werkkledij. Gevavi blijft zich voortdurend innoveren en biedt steeds weer nieuwe, veilige oplossingen voor verschillende werkomgevingen.

Innovatie en kwaliteit gaan hand in hand

In 2011 heeft Gevavi een belangrijke stap gezet door samen te werken met Planet Europe N.V., een Belgische schoenenleverancier. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat het assortiment van Gevavi verder is uitgebreid, met nog meer keuzes in werkkledij. Of je nu op zoek bent naar gevoerde laarzen voor de winter of lichte schoenen voor de zomer, bij Gevavi vind je altijd wat je nodig hebt.

Bestel Gevavi gemakkelijk online bij Proforto

Bij Proforto kun je eenvoudig jouw Gevavi schoenen en werkkledij bestellen. Als een van de voornaamste verkopers van Gevavi Safety in Nederland, biedt Proforto een van de meest uitgebreide collecties van dit merk. Daarnaast profiteer je van snelle levering: als je voor 23.00 uur bestelt, heb je jouw nieuwe Gevavi-items de volgende werkdag al in huis. En mocht de maat niet goed zijn? Retourneren is gratis bij een bestelwaarde vanaf 85 euro exclusief btw.

Ontdek de kwaliteit van Gevavi

Ben je op zoek naar kwalitatieve werkbroeken, schoenen, klompen of laarzen? Bij Proforto vind je het volledige assortiment van Gevavi. Neem vandaag nog een kijkje en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van dit Nederlandse topmerk. Bestel je nieuwe Gevavi Safety producten vandaag nog en zorg voor maximale bescherming op de werkvloer.