10% korting op alles. Code: KONING10

Mascot Food & Care Stofjas 20554

De Food & Care Stofjas is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van professionals in de voedings- en zorgindustrie. Deze stofjas combineert comfort en functionaliteit om u de best mogelijke werkdag te bieden.
Lees meer
Bekijk maattabel
Dit is een verplicht veld.
-
+

Levertijd

Verwachte bezorgdatum:
Snelle levering

Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

* voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

Selecteer eerst je kleur en/of maat
  • Gratis retourneren binnen 100 dagen
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen
  • Grootste assortiment
  • Klanten beoordelen Proforto met een 9.6
banner

Productomschrijving

De Food & Care Stofjas is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van professionals in de voedings- en zorgindustrie. Deze stofjas combineert comfort en functionaliteit om u de best mogelijke werkdag te bieden.

De stofjas heeft een sluiting met verborgen drukknopen, wat niet alleen een strakke uitstraling biedt, maar ook zorgt voor extra veiligheid en hygiëne. Met verstelbare manchetten kunt u de pasvorm aanpassen voor maximaal comfort en bescherming.

Deze stofjas is geschikt voor naamlabels, HF-chip en UHF-chip, waardoor u eenvoudig uw kleding kunt identificeren en volgen. De Food & Care Stofjas is de ideale keuze voor professionals die in veeleisende omgevingen werken en behoefte hebben aan kleding die comfortabel en functioneel is. Met aandacht voor details en duurzaamheid is deze stofjas perfect voor dagelijks gebruik.

Pluspunten
+ Verborgen Drukknoopsluiting
+ Verstelbare Manchetten
+ Comfortabel
+ Duurzaamheid

Aanvullende informatie

SKU MAS-20554-230
Merk Mascot
Materiaal kleding 50% katoen/50% polyester
Kwaliteit materiaal 200-249gr/m²
Wasvoorschriften machine wasbaar tot 60°C, drogen in tommeldroger toegelaten op middelmatige temperatuur, strijken op middelmatige temperatuur, niet bleken, chemisch reinigen - alle gebruikelijke solventen
Kleurgroep(en) Wit
Verkrijgbaar in de maten XS - 5XL
Sluiting Drukknoop
Geslacht Unisex, Heren

Beoordelingen

Toevoegen aan winkelmandje