Proforto en GLORY stappen samen in de ring

Work Hard, Fight Hard: Proforto en GLORY stappen samen in de ring


Persbericht - vrijdag 6 oktober 2023

GLORY, dé ongeëvenaarde organisator van vechtsportevenementen, en Proforto, de specialist en marktleider op het gebied van werkkleding, bundelen hun krachten en starten een vergaande samenwerking.


Atleten zoals Rico Verhoeven en Badr Hari symboliseren enorme kracht en vastberadenheid. Deze waarden zijn een-op-een herkenbaar in de dagelijkse inzet en toewijding van vakmensen, die werkkleding, werkschoenen en PBM’s dragen zoals van Proforto. Proforto zal prominent zichtbaar zijn tijdens GLORY-evenementen, zowel ter plaatse als in wereldwijde livestreams. Daarnaast zal het GLORY-team aangekleed worden in premium Scandinavische werkkleding van Snickers Workwear.

"De doelgroep van GLORY en Proforto vertonen grote overeenkomsten. GLORY geeft succesvol een podium aan sportieve helden. Samen met GLORY slaan we een brug tussen topatleten en topvakmensen. Dit maakt dat we trots zijn op deze samenwerking." aldus Rik Burgersdijk van Proforto.

"In Proforto hebben we een partner gevonden die onze waarden van winnaarsmentaliteit en kracht begrijpt. Proforto is de nummer één in haar segment. We kunnen dan ook niet wachten om ons team, onze atleten en de fans kennis te laten maken met onze nieuwe partner." zegt Guus Rampaart van GLORY

Over Proforto

Proforto is de grootste online verkoper van werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in de Benelux. Met het hoofdkantoor in Nijmegen (NL) en warehouse in Elst (NL, GLD) verstuurt het bedrijf dagelijks duizenden producten aan het klantenbestand van meer dan 400.000 hardwerkende helden in de Benelux.

Over GLORY

Glory is een toonaangevend organisator van vechtsportevenementen. Iconen waaronder Rico Verhoeven, Remy Bonjasky, Badr Hari, en Alistair Overeem hebben spraakmakende wedstrijden gevochten in de kickboksring van GLORY.