Vragen?
Chat met Mike

Brandvertragende Jassen

Een brandvertragende jas is onmisbaar voor je veiligheid wanneer je werkt in gevaarlijke omstandigheden, zoals in de buurt van vuur, hittebronnen of elektrostatische ontladingen. Bij Proforto vind je een uitgebreid assortiment aan vlamvertragende werkjassen. Deze jassen bieden optimale bescherming voor je bovenlichaam en zorgen ervoor dat je comfortabel kunt blijven bewegen zonder beperkingen.

Lees meer
158 resultaten

Wat maakt een brandvertragende jas uniek?

Een brandvertragende jas beschermt vooral je bovenlichaam, een kwetsbaar gebied dat vaak het meest wordt blootgesteld aan hitte en vonken. Door het gebruik van speciale materialen, zoals vlamvertragende vezels, voorkomt de jas dat vlammen zich verspreiden. De stof verstijft en dooft zichzelf, waardoor je meer tijd hebt om te reageren in gevaarlijke situaties. Dit maakt jassen een belangrijk onderdeel van je veiligheidsuitrusting, vooral als je in aanraking komt met spatten van gesmolten metaal of gevaarlijke hitte.

Bovendien zijn veel van onze jassen ook antistatisch. Dit betekent dat ze niet alleen beschermen tegen vuur, maar ook tegen elektrostatische ontladingen die in bepaalde omgevingen explosiegevaar kunnen veroorzaken.

Ontworpen voor de zwaarste omstandigheden

Bij Proforto vind je vlamvertragende werkjassen die zijn afgestemd op diverse beroepsomgevingen. Of je nu werkt op een bouwplaats, in de industrie of bij offshore projecten, onze jassen bieden de bescherming die je nodig hebt. Merken zoals Hydrowear, HAVEP en Portwest leveren topkwaliteit die voldoet aan strenge internationale normen zoals ISO 11612 en EN 1149. Denk hierbij aan stevige pilotjacks voor winterse omstandigheden of lichtgewicht softshell jassen voor meer bewegingsvrijheid tijdens fysiek zwaar werk.

Comfort en functionaliteit hand in hand

Een goede werkjas moet niet alleen beschermen, maar ook comfortabel zitten. Daarom zijn onze brandvertragende jassen ontworpen met oog voor functionaliteit en draaggemak. Veel van onze modellen zijn voorzien van handige zakken, verstelbare mouwen en ademende stoffen die zorgen voor een optimaal draagcomfort. Of het nu gaat om regenbestendige modellen of jassen met extra isolatie, er is altijd een vlamvertragende werkjas die past bij jouw specifieke behoeften.

Personaliseer je brandvertragende jas

Bij Proforto kun je jouw vlamvertragende jas gemakkelijk laten personaliseren met een bedrijfslogo. Zo ben je niet alleen goed beschermd, maar ziet je team er ook professioneel en herkenbaar uit. Wij bieden de mogelijkheid om jassen te laten bedrukken of borduren, zodat je jouw bedrijf kunt representeren op de werkvloer.

Ontdek ons complete assortiment

Bij Proforto vind je niet alleen brandvertragende jassen, maar ook een breed assortiment aan andere brandvertragende werkkledij. We bieden brandvertragende overalls voor volledige lichaamsbescherming, brandvertragende overhemden en shirts om je bovenlichaam te beschermen, en brandvertragende werkbroeken die je benen veilig houden. Wat je ook nodig hebt, bij Proforto vind je altijd de juiste werkkledij voor optimale veiligheid.

Bestel jouw brandvertragende jas bij Proforto

Zorg voor optimale bescherming met een brandvertragende werkjas van Proforto. Bestel eenvoudig online, profiteer van snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €85,-. Heb je vragen of wil je advies over welke jas het beste bij jouw werk past? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.