chat

Storvik

41 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

41 resultaten

Filter

Je keuze op vlak van werkkledij zal altijd gebaseerd zijn op verschillende factoren. Eén cruciaal punt welke je nooit uit het oog mag verliezen heeft natuurlijk te maken met de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen waaruit je werkkledij is vervaardigd. Wat dat betreft heeft het merk Storvik je heel wat moois te bieden. Dit gerenommeerde merk op vlak van werkkledij zorgt er voor dat vakmannen uit verschillende sectoren niet alleen kunnen rekenen op mooie en kwalitatieve, maar ook op betaalbare en zeer duurzame werkkledij. Ook geïnteresseerd in wat het merk Storvik allemaal voor jou in petto heeft? Ontdek ze nu!

Het indrukwekkende assortiment van Storvik

Wanneer je een blik werpt op het assortiment van Storvik hier bij Proforto zal je meteen kunnen vaststellen dat dit merk over een zeer uitgebreid en divers aanbod beschikt. Je kan er wat dit betreft dan ook niet alleen voor kiezen om werkjassen van Storvik te kopen, wat daarenboven ook te denken van werktruien, korte en lange werkbroeken, speciale regenbroeken, overhemden en werkshirts? Voor welke van deze verschillende kledijstukken je uiteindelijk ook mag kiezen, je zal altijd kunnen vaststellen dat ze niet alleen bijzonder kwalitatief zijn, maar daarenboven ook nog eens erg comfortabel aanvoelen. Op deze manier zorgt Storvik er voor dat werken nog meer als vroeger een waar plezier wordt!

Bestel jouw Storvik werkkledij nu hier bij Proforto!

Over welke eigenschappen jouw werkkledij ook moet beschikken, het merk Storvik biedt het je allemaal. Zo is het niet alleen mogelijk om werkkledij te bestellen welke waterafstotend is, ook reflecterende exemplaren behoren tot de mogelijkheden. Is het voor jou bovendien ook van belang dat de werkkledij waar je gebruik van maakt winddicht is? Ook in dat geval zal je alleen maar kunnen vaststellen dat Storvik je alles biedt wat je hart maar verlangt. Door over te gaan tot het kopen van je Storvik werkkledij hier bij Proforto zorg je er tot slot niet alleen voor dat je bent verzekerd van de voordeligste aankoopprijs, bovendien wordt je bestelling vanaf een orderbedrag ter waarde van minimum 35 euro ook nog eens volledig gratis verzonden!