Werkbroeken bedrukken & borduren

Alles over werkbroeken > Werkbroeken bedrukken & borduren

Werkbroek bedrukken

Het bedrukken of borduren van je werkbroek maakt werknemers meteen herkenbaar en geeft een professionele uitstraling. Handig als je op locatie werkt of met meerdere bedrijven aan één project aan de slag gaat. Ook als je met ingeleende krachten werkt kan een bedrukte werkbroek uitkomst bieden. Zo herkennen collega’s elkaar altijd.

De mogelijkheden van het bedrukken of borduren van je werkbroek hangen af van het materiaal. Laat je goed adviseren over de mogelijkheden zodat het drukwerk lang meegaat. Een andere optie is borduren. Borduren is iets duurder, maar ook vaak duurzamer. Ook hier geldt dat borduren niet voor ieder materiaal een optie is.

Het bedrukken en borduren van de werkbroeken is in sommige gevallen aftrekbaar van de belasting. Dit zijn de voorwaarden:

  • het logo of beeldmerk is tenminste 70cm2 - het logo of beeldmerk verwijst naar het bedrijf
  • de werkkleding is niet privé te gebruiken

Werkbroeken borduren

Het is bij Proforto mogelijk om je werkbroek te laten borduren. Met onze eigen textieldrukkerij en alle kennis die wij bezitten kunnen wij jou hierin adviseren. Het borduren van logo’s is duurzamer dan het bedrukken hiervan dankzij de materialen die gebruikt worden en de gebruikte methodes. Dit heeft wel als gevolg dat het borduren bij Proforto vaak duurder is dan het bedrukken. Daarentegen geeft een geborduurd logo wel een fraai en professioneel aanzien. Het is bij Proforto mogelijk om geborduurde logo’s in alle kleuren te laten borduren. Het borduren van een logo of afbeelding op een werkbroek komt tegenwoordig steeds meer voor. Het is bij Proforto erg makkelijk om je bedrijfslogo op verschillende soorten werkbroeken te laten borduren. Wanneer jij een werkbroek wil laten bedrukken, kun je eerst het logo uploaden en de positie van het bedrijfslogo kiezen. Daarna sturen de bedrukspecialisten van Proforto een drukproef voor een akkoord voor de opdruk en positie.

Terug naar hoofdpagina

Klaar om jouw werkbroek te laten bedrukken of borduren?

Nu weet je alles over bedrukken & borduren. Bekijk onze bedrukken & borduren pagina voor alle mogelijkheden die we jou te bieden hebben. Heb je toch nog vragen of wil je advies op maat? Neem dan contact op met de klantenservice van Proforto. Onze experts denken graag met je mee!