Werkkleding bedrukken & borduren

Alles over werkkleding > Werkkleding bedrukken & borduren

Veel werkkleding wordt gepersonaliseerd met een logo, bedrijfsnaam of tekst. Dit kan bijvoorbeeld door een subtiel logo op de borst of een grote tekst of afbeelding op de rug. Het personaliseren van bedrijfskleding zorgt voor een professionele en uniforme uitstraling. Daarnaast zorgt het personaliseren van bedrijfskleding voor herkenbaarheid bij je (potentiële) klanten. Belangrijk detail: om werkkleding aftrekbaar te maken voor de belasting kan het personaliseren een belangrijke factor spelen.

In principe wordt kleding gepersonaliseerd door middel van bedrukken, of van borduren. Hieronder vind je meer informatie over deze technieken.

Werkkleding bedrukken

Het bedrukken van werkkleding zorgt voor net dat beetje extra. Het geeft een professionele uitstraling en maakt jouw werknemers meteen herkenbaar voor klanten. Zo worden de mensen op de werkvloer het visitekaartje van jouw bedrijf. Kies voor werkkleding van hoge kwaliteit, zodat je lang plezier hebt van het bedrukken.

Borduren en bedrukken op werkkleding

Werkkleding borduren

Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief voor bedrukken? Dan is het borduren op werkkleding de perfecte keuze voor jou. De gebruikt materialen en methodes zorgen voor een erg lange levensduur en een luxe uitstraling. Borduren kan in alle kleuren en bijna alles kan geborduurd worden, behalve dunne stoffen en t-shirts.

Tip: Na een aantal draag- en wasbeurten wil je nog steeds diezelfde verzorgde look behouden tenslotte.

Terug naar hoofdpagina

Klaar om te bedrukken en borduren?

Nu weet je alles over bedrukken & borduren. Bekijk onze bedrukken & borduren pagina voor alle mogelijkheden.