chat

Beveiligingsbroeken

Een beveiligingsbroek is een nette broek die je kunt combineren met zowel een overhemd en werkjas als een sweater of trui. Bij Proforto kun je kiezen uit een ruim assortiment broeken voor zowel dames als heren. Je kunt gaan voor de kleuren zwart en blauw die vaak worden gebruikt, maar natuurlijk zijn er ook andere opties. Bekijk ons ruime assortiment, bestel direct online en profiteer van vandaag besteld is morgen in huis.

Lees meer

4 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

4 resultaten

Filter

Kies een comfortabele beveiligingsbroek

Een beveiligingsbroek moet prettig zitten. Veel beveiligers maken tijdens een shift heel wat kilometers. Ze lopen controlerondes door het gebouw of over het terrein. Daarnaast moeten ze snel ter plaatse zijn als er een onraad melding komt. Ook beveiligers die sluitrondes doen bij bedrijven moeten goed mobiel zijn, want voordat de deur van een kantoor op slot gaat moet er natuurlijk een ronde worden gelopen om te zien of lichten uit en ramen dicht zijn en of er zich geen personen meer in het pand bevinden. Comfortabele kleding en goede schoenen zijn daarbij essentieel.

Volop combinatiemogelijkheden met een beveiligingsbroek

Een beveiligingsbroek kun je combineren met verschillende bovenkleding. Een overhemd als je het formeel wilt houden, maar ook een T-shirt, sweater of trui is mogelijk. Deze kun je dan laten voorzien van een bedrijfslogo of tekst. Zo ziet iedereen meteen dat ze te maken hebben met een medewerker van de beveiliging. Bedrukken of borduren van bedrijfskleding is mogelijk bij Proforto. Je kunt de opdracht daarvoor meteen doorgeven bij het plaatsen van je order.

Koop een nette beveiligingsbroek voor een scherpe prijs

Een nette en representatieve beveiligingsbroek koop je natuurlijk bij Proforto. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, stoffen en kleuren. Er zijn broeken voor zowel dames als heren. Je bestelling wordt snel verwerkt en heb je binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Natuurlijk kun je een complete outfit voor je personeel samenstellen en direct online bestellen. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice, eenvoudig te bereiken via de online chat. Hier kun je ook terecht als je vragen hebt over het laten bedrukken van bedrijfskleding.