chat

Snijbestendige Handschoenen

In bepaalde beroepen is het nodig om snijbestendige handschoenen te dragen. Deze handschoenen zijn gemaakt van speciaal materiaal waardoor je handen beschermd zijn tegen scherpe voorwerpen. Bij Proforto vind je snijwerende handschoenen tegen zeer scherpe prijzen. Bestel direct in de webshop en je order wordt binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd. Proforto staat garant voor uitstekende service, we zijn al jaren de grootste online leverancier van werkkleding en werkschoenen

Lees meer

75 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

75 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Draag snijbestendige handschoenen en werk veilig

Als je op je werk risico loopt om gewond te raken aan je handen, draag dan snijbestendige handschoenen. Deze handschoenen worden onder andere gedragen door glaszetters, maar ook in de bos- en tuinbouw. Ook op de bouw of in de automotive kunnen ze goed van pas komen. Handschoenen van snijbestendig materiaal zijn bestand tegen scherpe voorwerpen, of je nu aan het snijden bent of deze scherpe voorwerpen moet vasthouden, bijvoorbeeld bij montagewerkzaamheden. Een snijwond aan je hand kan verstrekkende gevolgen hebben. In de hand zitten veel zenuwen en pezen. Wordt er wat geraakt dan kan dat verlamming in hand of vinger geven.

Kies de juiste snijbestendige handschoenen

Bij Proforto vind je verschillende soorten snijbestendige handschoenen van bekende merken. We hebben onder andere Showa en OXXA Safety Products. Je kunt de verschillende opties eenvoudig met elkaar vergelijken. Op de productpagina vind je meer informatie over de handschoenen met snijprotectie van je keuze. Bij het bestellen is het uiteraard belangrijk om e juiste maat te kiezen. Gebruik hiervoor eventueel de handige maattabel waarvan je de link kunt vinden op de productpagina’s. Als de door jou gewenste maat niet op voorraad is dan kan de klantenservice je vertellen wanneer deze weer leverbaar is.

Bestel snijbestendige handschoenen voordelig bij Proforto

Wil je voordelig snijbestendige handschoenen bestellen? Dan zit je goed bij Proforto. Het handige is dat je in onze webshop ook terecht kunt voor bedrijfskleding voor diverse beroepsgroepen. Je kunt dus in één aankoop een complete outfit samenstellen voor jezelf of voor je personeel. Proforto levert overigens ook aan particuliere klanten. Als je vragen hebt over het kopen van snijbestendige handschoenen dan kun je een bericht sturen naar de klantenservice. Deze is eenvoudig bereikbaar via de online chat op de website.