chat

Gevavi Safety

Gevavi Safety maakt al vele jaren topkwaliteit veiligheidsschoenen en -laarzen. Gevavi levert schoenen met het veiligheidskeurmerk S1, S1P en S3. Dit maakt de schoenen geschikt voor verschillende branches, maar ook prima om privé op te lopen. Gevavi Safety levert schoenen voor zowel dames als heren en ook voor de allerkleinsten, de maattabel begint bij schoenmaat 24 en eindigt bij 50. Bestel bij Proforto Gevavi veiligheidsschoenen en werklaarzen in verschillende uitvoeringen. Je hebt je bestelling meestal de volgende werkdag al in huis.

Lees meer

64 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

64 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Kwaliteit staat voorop met Gevavi

Gevavi is een merk met historie. Al meer dan 80 jaar geleden begon het bedrijf met het maken van klompen voor werk en thuis. De diverse modellen klompen van leer en kunststof vonden hun weg door heel Nederland. Gevavi maakt al jaren stevig, functioneel en vooral heel comfortabel schoeisel, waar veel mensen niet alleen op het werk, maar ook privé graag op liepen en lopen. Gevavi levert schoenen, klompen en laarzen in verschillende uitvoeringen qua veiligheidsklassen en modellen. Ook voor warme, gevoerde laarzen en klompen met een extra stevige profielzool ben je bij dit merk aan het juiste adres.

Gevavi: meer dan alleen klompen

In 2011 is het altijd al innovatieve bedrijf samengegaan met Planet Europe N.V., een Belgische schoenenleverancier van hetzelfde kaliber als Gevavi zelf. De fusie was een schot in de roos en het succes van Gevavi breidde zich over de landsgrenzen heen uit. Waarbij ook het assortiment een enorme boost kreeg. Zo vind je vandaag de dag bij Proforto niet alleen de oude en vertrouwde kwaliteitswerkklompen van Gevavi, maar ook door Gevavi geproduceerde en geïmporteerde veiligheidslaarzen, lage en hoge veiligheidsschoenen en schoenklompen.

Koop Gevavi online bij Proforto

Gevavi is van oudsher een producent en groothandel. Dit betekent dat hun schoenen, klompen en laarzen alleen bij door Gevavi goedgekeurde verkooppunten verkrijgbaar zijn. Het merk levert niet direct aan de markt, daar is altijd een tussenleverancier bij betrokken. Je hebt geluk! Proforto is een van de meest vooraanstaande Gevavi verkopers, waarbij je bij ons meteen ook een van de meest uitgebreide assortimenten van dit merk vindt. Bekijk zelf het hele aanbod en ontdek de grote diversiteit in schoenen van dit gerenommeerde Nederlandse kwaliteitsmerk.

Bestel vandaag nog Gevavi Safety

Bestel je Gevavi schoenen, klompen, laarzen of werkkleding bij Proforto en haal nog meer voordeel uit je aankoop met onze ruime leverings- en betalingsmogelijkheden. Niet voor niets won Proforto de Thuiswinkel Award in 2015. Als je de bestelling voor 23.00 uur doet, zijn de schoenen morgen op het door jou opgegeven adres in Nederland. Betalen kan met je creditcard of via iDEAL, PayPal of Mistercash. Betaal je liever achteraf? Ook dat is uiteraard mogelijk bij ons. Passen je nieuwe Gevavi schoen niet? Retourneren is altijd gratis, net zoals het leveren bij een bestelwaarde vanaf 60 euro exclusief btw. Gemak en comfort dienen de mens en dat weten ze bij Gevavi als geen ander.