Jolly by Alsa

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jolly by Alsa: de casual werkklomp voor actieve mensen

Jolly by Alsa is de ideale klomp voor actieve mensen. Deze lichte, flexibele, volledig waterdichte en duurzame klompen zijn zeer geschikt voor mensen in de zorg, horeca en medische wereld.

Dit Duitse schoenenmerk heeft maar dan 60 jaar ervaring in de medische orthopedie. De klompen worden uitsluitend geproduceerd in Duitsland en voldoen aan de strenge wetgeving voor het milieu. Zo worden de klompen geproduceerd met respect voor het milieu en met milieuvriendelijke materialen. Doordat Jolly samenwerkt met Alsa, een van de beste schoenzool fabrikanten in Europa, kunnen zij een werkschoen fabriceren met een comfortabele binnenzool. Het merk Jolly by Alsa maken ze al meer dan 40 jaar kwalitatieve schoenen die zowel voor privé als voor werksituaties zeer populair zijn. De Alsa zolen zijn gemaakt van kurk en kunnen uit de schoen genomen worden. Zo kan de schoenzool gewassen worden op 30 ° C en zo kan er ook gewoon een nieuwe zool gekocht worden.

Jolly by Alsa Zorg

Mensen in de zorg moeten vaak een hoop lopen en moeten daarom comfortabele schoenen of klompen hebben. Daarom is het uitneembare voetbed van kurk heel handig voor deze mensen.

Jolly by Alsa Horeca

Lichte, flexibele, volledig waterdicht en extreem duurzame klompen en zeer geschikt voor de horeca. In de horeca kom je veel in aanraking met vloeistoffen en lopen mensen veel. Dan is het vooral als je in de keuken werkt heel handig als je beschikt over waterdichte schoenen. Daar zijn de klompen van Jolly by Alsa zeer geschikt voor.

Jolly by Alsa Medisch

Maar ook in de medische wereld zijn de klompen van Jolly by Alsa zeer gemakkelijk. Doordat de buitenkant gemaakt is van polyurethaan zijn de klompen zeer slijtvast en hebben ze toch een soepele pasvorm.

Online assortiment Jolly by Alsa kopen bij Proforto

Het assortiment van Jolly by Alsa dat wij voeren bestaat uit verschillende kleuren van de Basic Jolly by Alsa klomp; groen, rood, zwart, bruin en blauw.