chat

Hovenierskledij

Hoveniers werken buiten, in allerlei weersomstandigheden, soms enkel met droge werkzaamheden, soms ook bijvoorbeeld in vijvers of fonteinen. Hun kledij moet hierop aangepast zijn. Voor een hovenier zijn rubberlaarzen ideaal, bij het werken in een vijver zijn zelfs lieslaarzen of een overall met laarzen eraan vast benodigd. Een ander belangrijk onderdeel van hovenierskledij zijn tuinhandschoenen. Aangezien hoveniers allerlei materialen vast moeten houden, waaronder planten en bloemen met doornen, kunnen handschoenen hier tegen beschermen. Deze zijn er in modellen geschikt voor warm weer, maar er zijn ook gevoerde modellen voor in de winter.

Lees meer

36 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

36 resultaten

Filter

Stel je eigen set hovenierskleding samen

Hovenierskleding moet aan specifieke eisen voldoen. Je moet er veilig mee kunnen werken onder soms lastige omstandigheden. Bij Proforto vind je kleding en schoenen voor hoveniers van topkwaliteit. Werkbroeken die tegen een stootje kunnen, warme thermokleding zodat je ook in de winter buiten kunt werken, stoere werkjacks maar ook lichtgewicht softshells. En natuurlijk hebben we een ruim assortiment werkschoenen en laarzen met veiligheidsklasse S1 tot en met S5. Als je ook langs de openbare weg aan het werk bent dan kies je voor kleding met reflectie voor optimale zichtbaarheid voor langsrijdend verkeer.

Hovenierskleding met bedrijfslogo

Het is aantrekkelijk om hovenierskleding te laten voorzien van een logo of bedrijfsnaam. Hiermee maak je extra en gratis reclame voor je hoveniersbedrijf. Het logo kan in diverse formaten worden aangebracht, afhankelijk van de kleding die je wilt laten personaliseren. Je kunt kiezen voor borduren of bedrukken. Bij je order geef je de locatie aan waar de naam of het logo moet komen. Hiervan maken we eerst een proefdruk, die krijg je per e-mail toegestuurd. Ben je tevreden dan laat je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten. Hierna gaan we voor je aan de slag en je hebt je order binnen enkele dagen in huis.

Kies voor optimale veiligheid met goede hovenierskleding

Naast een goede broek, trui of sweater en werkschoenen bestaat hovenierskleding uit nog meer. Ook je handen moeten goed beschermd worden. Daarvoor vind je in ons assortiment werkhandschoenen die bestand zijn tegen scherpe takken en doornen. Ook kun je geluiddempende koptelefoons bestellen, handig bij het hanteren van een motormaaier of kettingzaag. We helpen je graag bij het maken van je keuze aan de hand van geldende veiligheidsnormen voor bepaalde beroepsgroepen. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice.

Hovenierskleding voordelig online bestellen

De beste hovenierskleding bestellen doe je natuurlijk bij Proforto, de grootste online leverancier van bedrijfskleding en werkschoenen. Maak je keuze uit ons ruime assortiment en jij of je medewerkers kunnen onder alle omstandigheden veilig aan de slag. Wil je meer informatie over een artikel, is de door jou gewenste maat uitverkocht of heb je vragen over het personaliseren van werkkleding voor hoveniers? Neem contact op met de klantenservice via de online chat en je wordt zo snel mogelijk geholpen. Natuurlijk is de klantenservice ook bereikbaar via e-mail of telefoon. Bij Proforto kun je iedere dag rekenen op uitstekende service.