•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Bedrijfskleding voor de industrie en productie

Offerte -> Industrie

Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor jouw productiepersoneel? Wij bieden een ruim assortiment bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke bescherming. Door ons ruime assortiment kunnen wij altijd bieden waar jij naar zoekt. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om jouw collega’s te voorzien van de beste en veiligste bedrijfskleding voor de productie en industrie. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een aanbod op maat.

Offerte aanvragen

Optie 1: offerte direct online geregeld

Op zoek naar grotere aantallen? Via de productpagina voeg je eenvoudig en snel producten toe aan een offerteaanvraag. Dit doe je middels de knop ‘toevoegen aan offerte’ vanaf de productpagina. Klaar met het toevoegen van producten? Klik dan rechtsboven op ‘Offerte’, vul het formulier in en dien de aanvraag in. Onze accountmanagers doen je dan zo snel mogelijk een passend aanbod.

Bekijk werkkleding Bekijk werkschoenen

Optie 2: offerte op maat

Op zoek naar bedrijfskleding voor je personeel, of een deel daarvan? Onze specialisten adviseren je met kennis en expertise. Zij helpen je graag bij het aankleden van je collega's op verschillende afdelingen. Neem contact op met onze specialisten via onderstaande gegevens, of vul het formulier in.

Contactinformatie
sales@proforto.nl
| 024 202 40 68

Onze topmerken voor de industrie

Wij bieden voor de industrie en productie onder andere de merken Havep en Hydrowear aan. Havep staat bekend om praktische en comfortabele werkkleding. Hydrowear biedt een breed scala aan herkenbare en opvallende kleding. Naast bedrijfskleding bieden we ook verschillende merken veiligheidsschoenen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schoenen van Emma, Deze schoenen zijn verkrijgbaar in alle veiligheids classificaties.

Onze klanten in de industrie

Wij leveren onder andere kleding en schoenen aan metaalbewerkingsbedrijven, bedrijven die verpakkingsmaterialen produceren en assemblagebedrijven voor heftrucks.

Wij hebben gekozen voor Proforto omdat ze een compleet programma hebben wat betreft kleding en werkschoenen voor onze magazijnmedewerkers. De leveringen zijn snel en goed en de communicatie daar omtrent is uitstekend. Zijn er desondanks toch wat problemen dan lost men deze adequaat en naar alle tevredenheid op.

Robert Donkers - Facilitair manager

Scherpe prijzen, snelle levering met een goede service is voor mij nummer 1. Daarom alle vertrouwen in Proforto.

Cor van der Ploeg - Manager Productie en Kwaliteit

Via een inkooporder bestellingen plaatsen waarbij het inkoopordernummer op de factuur en pakbon vermeldt wordt maakt het voor ons mogelijk vele bestellingen die we plaatsen beheersbaar te maken. Het prettige adequate contact maakt het voor ons een fijne partij om mee samen te werken.

Cor Teunis - inkoop

Óók geregeld door Proforto

Logo bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding voor meer herkenbaarheid en een professionele uitstraling? De studio van Proforto bedrukt of borduurt op kleine of grote schaal jouw logo op alle bedrijfskleding. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om je bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.

Reinigen en onderhoud

Naast het leveren van de bedrijfskleding kan Proforto ook zorgen voor het reinigen en onderhoud daarvan. Daarbij wordt bedrijfskleding gewassen, gerepareerd en wanneer nodig vervangen. Hierdoor loopt personeel altijd in schone, veilige én representatieve bedrijfskleding. Wij werken samen met lokale, professionele wasserijen. Hierdoor kunnen wij een breed oplossingenpakket aanbieden zonder langdurige contracten.

Beheersbaar maken van je bedrijfskleding en PBM's

Proforto verleent naast producten óók services waarmee voorraadbeheer en bestellen van bedrijfskleding enorm vereenvoudigd wordt. Door koppelingen tussen medewerkers, managers en speciale assortimenten van Proforto is het gemakkelijk om de kosten voor bedrijfskleding per medewerker, afdeling of bedrijfsbreed te optimaliseren. Het is tevens mogelijk om medewerkers zelf de kleding de laten uitkiezen met een puntensysteem. Daarbij kan de medewerker de kleding thuis af laten leveren en passen.