chat

Boerenoveralls

Een boerenoverall draag je als je op de boerderij aan het werk bent en geen echte werkkleding wilt dragen. Bij Proforto vind je een ruim assortiment overalls. Deze zijn niet allemaal specifiek bedoeld voor het agrarisch bedrijf maar wel prima geschikt. Maak je keuze, bestel online en je hebt je nieuwe overall de volgende werkdag in huis. Bij Proforto betaal je altijd een scherpe prijs en e mag je bestelling gratis retourneren als je toch niet helemaal tevreden bent.

Lees meer

8 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

8 resultaten

Filter

Een boerenoverall laat je veilig werken

De ene boerenoverall is de andere niet. Bij Proforto kun je een keuze maken uit diverse modellen, geschikt voor werken onder extreme omstandigheden zoals kou of in de regen. Maar er zijn ook overalls die ervoor zorgen dat je goed zichtbaar bent als je buiten aan het werk bent. Een goede overall heeft een goede pasvorm en kan op hoge temperaturen worden gewassen. Je kunt een overall kiezen aan de hand van specifieke kenmerken die voor jou belangrijk zijn.

Een boerenoverall laten bedrukken

Als je personeel in dienst hebt dan kun je een boerenoverall laten bedrukken met je bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Zo zijn ze overal herkenbaar. En misschien vind je het zelf ook wel stoer om een boerenoverall te dragen met de naam van je bedrijf er op. De bedrukking kan zowel aan de voor- als achterzijde. Je kunt de plaats aangeven bij het doorgeven van je order. Voor de bedrukking kun je een digitaal bestand meesturen. Zorg dat de afbeelding in hoge resolutie is, dan wordt het resultaat des te beter. Beoordeel de proefdruk die we je per e-mail toesturen en we gaan direct aan de slag na jouw akkoord.

Een boerenoverall kopen bij Proforto

Een boerenoverall die koop je bij de grootste leverancier van bedrijfskleding online. Proforto heeft overalls van bekende merken als Sioen, Dickies en Fristads. Je kunt boerenoveralls gemakkelijk online met elkaar vergelijken en een keuze maken. Als je dat lastig vindt dan kan een medewerker van onze klantenservice je advies geven. Je kunt een berichtje sturen via de online chat waarna je zo snel mogelijk wordt geholpen. Ook voor al je vragen over het laten bedrukken van boerenkleding voor dames en heren kun je rekenen op de deskundigheid van onze klantenservice.