•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Brandvertragende Kledij

2 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

2 resultaten

Filter

SIOEN werkkledij online kopen bij Proforto

‘Protection through Innovation’ SIOEN ‘Protection through Innovation’ is de marktleider geworden in de sectoren van de technische beschermkledij. SIOEN is een merk met diverse werkkledij zoals bodywear, regenkledij, hoge zichtbaarheidskledij, winterkledij en beschermingskledij. De kledij van SIOEN wordt binnenshuis getest op slijtage, breeksterkte, vlamvertraging, chemische resistentie, waterkolom, kleurvastheid en veroudering.


Goedkope beschermkledij voor de professionele markt

De Sioen beschermkledij voor de professionele markt voldoet aan de strengste Europese normen en regels, dat geldt voor de:

  • Regenkledij
  • Reflecterende kledij
  • Vlamvertragende kledij
  • Antistatische kledij
  • Vlamboog resistente kledij
  • Chemische bescherming

Bodywear

De bodywear kledij bestaat uit T-shirts en lang ondergoed in verschillende stoffen zoals Protex en Viloft. Het moderne design van de kledij en de goede pasvorm zorgen voor een uitstekend comfort onder de aansluitende kledij.


Regenkledij

De regenkledij van SIOEN: jassen, broeken, pakken en overalls zorgen ervoor dat je droog blijft en ze zitten zeer comfortabel. De regenkledij is 100% waterdicht en 100% winddicht, sommige jassen zijn voorzien van een inritsbare fleece voering en hebben een goede bescherming tegen kou.


Hoge zichtbaarheid

De reflecterende kledij van SIOEN is voorzien van opvallende kleuren of/en reflecterende eigenschappen. Door de hoge zichtbaarheid van de SIOEN kledij worden mensen die het dragen goed herkend en vallen goed op, dat vermindert de kans op ongelukken aanzienlijk.


Kou & wind & regen

SIOEN softshells, fleeces en bodywarmers bieden warmte en comfort in koude weersomstandigheden. Voor het werken in koelhuizen is er speciale kledij ontwikkeld die bescherming biedt tot temperaturen van -40 graden Celsius. De kledij is te combineren met de SIOEN regenkledij dankzij het Interchangeable Lining System (I.L.S.).


Multi-norm

Voor zeer gevaarlijke omgevingen met risico op ontploffingen, aanraking met ontvlambare stoffen of chemische stoffen is het belangrijk om goede beschermende kledij te dragen. SIOEN heeft alle soorten beschermende kledij in het assortiment van vlamvertragende kledij, vlamvertragend antistatische kledij tot chemische beschermingskledij.