Wegwerp OK Kleding

Wegwerp OK kleding wordt in veel ziekenhuizen gebruikt. Het grote voordeel is dat de kleding direct na gebruik kan worden weggegooid waardoor kruisbesmetting zo veel mogelijk wordt uitgesloten. Bij Proforto kun je deze kleding bestellen tegen scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment en maak je keuze. Je bestelling wordt direct verstuurd en heb je daardoor vrijwel altijd al de eerstvolgende werkdag in huis.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kies voor gemak met wegwerp OK kleding

Als je kiest voor wegwerp OK kleding dan kies je voor veel gemak. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat de kleding niet goed wordt gewassen. Er hoeft na een wasronde geen kleding op maat te worden uitgezocht. Wegwerp kleding voor de OK is vaak goedkoper dan wanneer je kiest voor kleding die moet worden uitgewassen. Er is op die manier ook altijd voldoende kleding op voorraad zodat er op ieder moment een OK kan worden gedraaid. De kleding is gemaakt van stevig maar soepel materiaal zodat je er zonder belemmeringen in kunt werken.

Wegwerp OK kleding voor werken op locatie

Wegwerp OK kleding is ook ideaal als je op locatie moet werken. Veel artsen kiezen ervoor om enkele weken in een jaar in een ontwikkelingsland te werken. Dan is het heel handig om wegwerp OK kleding mee te nemen. De hygiëne omstandigheden zijn daar vaak niet ideaal en op die manier kun je in ieder geval nog zo steriel mogelijk werken. De kleding is bovendien licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen in het vliegtuig.

Koop wegwerp OK kleding bij Proforto

Bij Proforto koop je wegwerp OK kleding voor aantrekkelijke prijzen. Heb je vragen? Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via de online chat op de website, maar ook per e-mail of telefoon. Naast wegwerp kleding voor de OK kun je bij Proforto natuurlijk ook terecht voor zorgkleding zoals labjassen, broeken, shirts, schoenen en klompen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en profiteer van de voordelen van de grootste online leverancier van bedrijfskleding in Nederland.