De populairste merken werkbroeken

Alles over werkbroeken > De populairste merken werkbroeken

In het grote aanbod van werkbroeken voor heren en dames springen er een paar merken bovenuit. Deze merken onderscheiden zich door kwaliteit, duurzaamheid en comfort. We vertellen je daarom graag wat meer over de populairste werkbroeken op de markt en hun toepassing. De bekendste merken zijn:

  • Snickers
  • HAVEP
  • Mascot
  • Blaklader
  • Tricorp
  • Storvik

Snickers Workwear werkbroeken

De meest verkochte werkbroek voor heren van Nederland is van het merk Snickers. Snickers is één van de marktleiders in werkkleding in Europa en investeert veel in innovatie. Dat zie je terug in werkbroeken die continu vernieuwen en verbeteren. Snickers heeft 4 soorten werkbroeken in de collectie: FlexiWork werkbroeken, AllroundWork werkbroeken, RuffWork werkbroeken en LiteWork werkbroeken.

Iedere categorie heeft een eigen type werkbroek met functionaliteiten daar bij passen. Het model, de pasvorm en het materiaal zijn aangepast op de werkzaamheden die horen bij de categorie werkbroeken. Zo kun je binnen je eigen vakgebied eenvoudig een werkbroek vinden.

HAVEP werkbroeken

HAVEP investeert niet alleen in functionaliteit, maar ook in een eigentijdse, moderne look. De filosfie achter de werkbroeken van HAVEP is dat werknemers trots zijn op hun vak en dat ook graag uitdragen. Werk is een onderdeel van je persoonlijkheid, zegt HAVEP. Goede werkkleding is vanuit die optiek veel meer dan bescherming of een praktisch hulpmiddel, maar ook een visitekaartje voor je bedrijf. Daarom zorgt HAVEP voor werkbroeken die aan alle eisen voldoen, maar wel ontworpen zijn door bekende designers. Populaire werkbroeken van HAVEP zijn de HAVEP 80229, een degelijke werkbroek met kniezakken, en de HAVEP 8597 van stevige, robuuste stof.

Tricorp werkbroeken

De werkbroeken van Tricorp voldoen aan de zwaarste eisen. De extreem slijtvaste en duurzame kwaliteit stof maakt de werkbroeken geschikt voor iedere werkomgeving. Daarnaast blinkt Tricorp uit in pasvorm en ergonomische details. Je kunt je goed en vrij bewegen in een werkbroek van Tricorp. Veel mensen kiezen voor de Tricorp twc2000, een functionele werkbroek met zakken en kniestukken. De Tricrop tjw2000 is een werkspijkerbroek die qua uiterlijk niet onderdoet voor je gewone jeans, maar presteert als een stevige werkbroek. Welke werkbroek van Tricorp je ook kiest, je kiest altijd voor duurzaamheid, functionaliteit en comfort.

Blaklader werkbroeken

Bläkläder onderscheidt zich met specialistische werkbroeken. Zij vinden dat iedere branche een werkbroek verdient die écht bij hen past. De wensen van een timmerman zijn heel anders dan die van een chauffeur. En iemand in de bouw heeft wéér heel andere functionaliteiten nodig. Daar spelen zij op in door werkbroeken te maken die aan alle toepassingen voldoen die bij een beroep horen. Inmiddels heeft Bläkläder een uitgebreid assortiment werkbroeken waar je voor bijna ieder vakgebied een passend product vindt. De Bläklader 1990 is een geliefd model. Deze werkspijkerbroek heeft voldoende zakken, biedt stevigheid en ziet er toch modieus uit. De Bläklader 1999 is het robuuste broertje van deze werkbroek. De extra sterke uitvoering kan bijna alles aan. De slimfit pijpen zorgen voor een modieuze look én net wat meer veiligheid.

Logo Mascot Werkbroeken

Mascot werkbroeken

De werkbroeken van Mascot staan bekend om hun goede pasvorm en hoge comfort. Tel daarbij op dat de broeken zeer slijtvast zijn en je hebt de perfecte werkbroek voor tal van werkzaamheden en branches. De werkbroeken van Mascot staan bekend om hun ergonomische snit. De nieuwe werkbroeken, uit de Mascot Advanced collectie, doen daar nog een schepje bovenop. De 4-weg stretch werkbroeken dragen zeer comfortabel en zorgen ervoor dat elke klus zonder enige belemmering kan worden uitgevoerd.

Logo Storvik Werkbroeken

Storvik werkbroeken

Storvik levert je een solide werkbroek die tegen een stootje kan. Ideaal voor zware omstandigheden en bestand tegen alle weersinvloeden. Toch is ook Storvik-werkbroek ook comfortabel: een ideale combinatie dus. Storvik biedt naast de gewone werkbroek ook werkbroeken met een vuilafstotend laagje. Ook voor verstevigende knievlakken of kniestukken kun je bij Storvik terecht. Zo kun je soepel en ongestoord je werk doen. De werkbroeken van Storvik staan garant voor een hoge kwaliteit. De Storvik David is een echte bestseller. Met de drievoudig gestikte naden is dit een broek die lang meegaat en voldoende stevigheid biedt. De aantrekkelijke prijs maakt dit voor veel mensen een zeer goede keuze. Liever nog even verder kijken? In de collectie van Storvik vind je veel stevige werkbroeken, waardoor er altijd één bij is die bij jou past.

Terug naar hoofdpagina

Benieuwd naar alle merken van Proforto?

Naast de bovengenoemde merken bevat het assortiment van Proforto nog veel meer merken. Ben je benieuwd naar alle merken werkbroeken?